ÎNFRÂNGERE DEZAMĂGITOARE

0
331

Joc dezamăgitor și o înfrângere greu de digerat pentru Gloria Buzău, în etapa a 11-a a Ligii a 2-a de fotbal, în fața propriilor suporteri. Formația din Crâng a părăsit terenul învinsă cu 2-0 de FC Argeș, într-un meci la finele căruia s-a strigat, „demisia”.
Argeșenii au început bine partida de la Buzău și au deschis scorul la jumătatea primei reprize, din penalty, după o gafă cât toate zilele comisă de Pashov. Fostul internațional bulgar a agățat voluntar mingea cu mâna, deviind în corner, deși niciun adversar nu se afla pe direcția balonului.
În repriza secundă, Gloria Buzău a mai avut câteva faze de poartă, însă n-a reușit să dea nicio emoție oaspeților. Atacurile jucătorilor lui Prepeliță au fost previzibile, ușor de anihilat, spre dezamăgirea spectatorilor. Minutul 80 a adus golul doi al celor de la FC Argeș. După o incursiune personală, Tofan a fost faultat în careu, iar arbitrul a dictat penalty. Bogdan Rusu a transformat lovitura de pedeapsă și a stabilit scorul final, 2-0 pentru FC Argeș.

La final, spectatorii buzoieni care mai rămăseseră în arenă au strigat demisia. O parte a publicului părăsise deja stadionul, în semn de protest pentru jocul prestat de Gloria.
Buzăul are 18 puncte și este pe locul 5, la egalitate de puncte cu CSC Dumbrăvița, care este pe locul 4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 60 = 68