BICICLETE ELECTRICE PENTRU ÎNCHIRIAT, ÎN CURÂND, LA BUZĂU

0
298

În curând, buzoienii vor putea închiria biciclete electrice din stațiile special amenajate în mai multe puncte ale municipiului. Este vorba despre biciclete care vor fi puse la dispoziția celor care vor să lase mașina în parcare și să se deplaseze prin oraș mai repede, cu un vehicul prietenos cu mediul.

În total, vor fi 49 de stații în care se vor regăsi 452 de biciclete inteligente, 16 triciclete pentru persoanele cu dizabilități și 22 pentru persoanele vârstnice. Acestea vor putea fi utilizate doar de către persoanele cu vârsta peste 14 ani,  după înregistrarea în sistem și obținerea unui card special. Cardurile se vor ridica după cinci zile de la trimiterea cererii de la Centrul Info Turism din Piața Dacia.

Tariful de închiriere este de 1 leu pentru 30 de minute, iar bicicletele vor putea fi închiriate 24 de ore din 24, însă nu în timpul iernii. De la începutul lui decembrie și până în martie, cel puțin, vehiculele pe două roți vor fi trase pe dreapta, perioadă în care li se va face revizia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 52 = 62