BUCOVINA, DESTINAȚIA PREFERATĂ DE ROMÂNI, PENTRU SĂRBĂTORILE DE IARNĂ

0
296

Deși mai sunt două luni până la sărbători, în Bucovina aproape 90% din unitățile de cazare sunt ocupate. Primele rezervări s-au făcut de la începutul acestui an, spun hotelierii.

Un sejur de Crăciun în Bucovina, una dintre cele mai căutate destinații de sărbători poate ajunge până la 3.500 de lei de persoană, pentru cinci zile all inclusive. Iar pentru Revelion, până la 4.500 de lei. Chiar și așa, multe pensiuni sunt deja ocupate. La pensiuni se fac deja pregătiri, momentan într-un peisaj de primăvară. Dacă va ninge, oaspeții se vor plimba și cu sania.

În Poiana Brașov și pe Valea Prahovei marile hoteluri nu au vândut încă toate pachetele de sărbători, dar vilele și cabanele mici, cu un design aparte, sunt ocupate.

Se închiriază pentru un sejur de minimum trei nopți, cu 2.000 de lei de persoană. Mulți turiști preferă cabanele pentru că asigură intimitate. Se pot distra în grup restrâns, își gătesc singuri sau merg la restaurantele din zonă.

Dincolo de munți, și în Maramureș unele pensiuni sunt rezervate încă din vara. Un pachet de patru zile în Maramureș poate ajunge la 3.000 de lei de persoană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 61 = 62