ÎNCĂ O ÎNFRÂNGERE PENTRU SCM GLORIA

0
370

SCM Gloria Buzău nu-și găsește deloc cadența și se află departe de prestațiile din sezoanele trecute.

În meciul de sâmbătă, cu SCM Craiova, Gloria a fost la înălțime doar în primele 25 de minute, perioadă în care jocul a fost echilibrat, atât gazdele, cât și oaspetele, schimbându-se la conducere. Un gol al oltencelor, pe contraatac, într-un moment în care echipa din Buzău evolua cu un om în minus, a rupt echilibrul. Craiovencele au înscris apoi de cinci ori consecutiv fără să primească gol. La pauză, SCM Craiova a intrat în avantaj, 16-13, dar mai era loc de speranță pentru buzoience.

În repriza secundă, însă, tot oaspetele au fost mai bune.  Gloria a ratat pe bandă rulantă, iar oltencele, au speculat cam tot ce era de speculat. În minutul 52, meciul era deja încheiat, diferența mărindu-se la 8 goluri. Nici măcar anunțurile crainicilor nu au reușit să anime echipa buzoiană. S-a încheiat 23 la 29, după un meci la startul căruia, cel puțin pe hârtie și în viziunea specialiștilor, Gloria fusese favorită.

După șapte etape, SCM Gloria Buzău e abia pe locul 7, cu nouă puncte și doar trei victorii, poziție departe de obiectiv.

Etapa viitoare, Gloria se va deplasa la Zalău, echipă care și-a vândut foarte scump pielea până acum, jucând bine cu echipe de top precum cele din Bistrița, Râmnicu Vâlcea și Brăila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 68 = 72