HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 23 – 29 OCTOMBRIE 2023

0
177

Zodia Berbec

În această săptămână, tu ești expertul în chestiuni ce țin de finanțe. Mintea ta s-ar putea să fie concentrată pe subiecte serioase. Această energie este potrivită pentru analiză financiară sau pentru evaluarea diferitelor oportunități de investiții. Nu ezita să îți faci câteva calcule. S-ar putea să descoperi că este mult mai ușor decât crezi să obții ceea ce îți dorești. Totodată, orice ai pe listă de făcut poate fi realizat, în special dacă implică chestiuni importante legate de bani, bănci, asigurări, împrumuturi sau carduri de credit. Acesta este un moment bun pentru a găsi o rată de dobândă mai bună sau pentru a solicita o nouă linie de credit.

Zodia Taur

Săptămâna îți aduce energie pozitivă legată de relații. Ai putea avea o discuție cu partenerul tău de cuplu despre viitor. S-ar putea să analizezi atât idei concrete, cât și modul în care ar putea să arate viața ideală pentru amândoi. Dacă ești în căutarea iubirii, acesta este un moment excelent pentru a socializa cu cât mai mulți oameni. Ai șansa să întâlnești pe cineva special. De asemenea, va fi foarte ușor pentru tine să cunoști persoane noi în scopuri profesionale. Poți găsi un partener de afaceri, un mentor sau un ghid care să te ajute în carieră. Acesta este un moment potrivit pentru încheia acorduri sau parteneriate.

Zodia Gemeni

Contextul astrologic ar putea veni cu multe idei despre cum să faci anumite lucruri mai eficient sau chiar să renunți la unele dintre ele, dacă simți că nu te mai ajută să evoluezi. Ai putea elimina unele sarcini ai putea schimba modul în care le abordezi pentru a simplifica procesul. Odată ce începi pe această cale creativă, poți vedea câte lucruri diferite poți schimba în viața ta. De asemenea, s-ar putea să preiei conducerea într-o situație ce ține de locul de muncă. S-ar putea să ți se ceară să conduci o echipă pentru un proiect nou sau să te adresezi conducerii pentru a le prezenta progresul echipei tale. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, aceasta este o perioadă excelentă pentru un interviu.

Zodia Rac

Dacă visul tău este să călătorești mai mult, acum ar putea fi momentul să iei în considerare găsirea unui loc de muncă peste hotare sau să te gândești la modalități de a transforma plăcerea într-o activitate profitabilă. Foarte bine aspectată va fi și casa distracției în această săptămână. S-ar putea să îți dorești să te distrezi conform regulilor. Poți juca jocuri, cum ar fi șahul, care îți dezvoltă abilitatea de a elabora strategii și de a gândi în perspectivă. Orice joc care ține de antrenarea minții îți va fi de folos.
Zodia Leu

Este o perioadă în care s-ar putea să te concentrezi pe organizarea casei. Acest lucru poate însemna să achiziționezi un sistem nou de depozitare sau să faci o ordine temeinică, astfel încât să scapi de tot ceea ce nu ai folosit niciodată sau este prea uzat. Contextul astrologic te îndeamnă să te gândești la ceea ce te face să simți că locuința ta este un adevărat cămin și să pui accent pe acele lucruri. De asemenea, este un moment bun să discuți cu cei apropiați despre investiții pe termen lung sau moșteniri.

Zodia Fecioară

Contextul astrologic îți va activa casa contractelor, a acordurilor și a documentației. Este un moment excelent pentru activități ce țin de acte. Ai, de asemenea, șansa să te organizezi mai bine ca niciodată. Pe de altă parte, ai putea să stai la masă cu partenerul tău de viață sau cu un alt membru al familiei și să discutați despre planuri pe termen lung. Acest lucru ar putea însemna să ajungeți la o înțelegere în ceea ce privește investițiile și economiile. Dacă sunteți interesați să cumpărați o proprietate împreună, ar putea fi o ocazie bună să vă verificați finanțele pentru a fi pregătiți să obțineți un credit ipotecar.

Zodia Balanță

Va fi activă casa ta a banilor și poți profita de acest aspect astrologic pentru a examina drumul financiar pe care te afli. Poți vedea mai clar ce a funcționat pentru tine în ceea ce privește bugetul, cheltuielile și sursele de venit. Când pui totul la un loc, poți să-ți dai seama dacă te descurci bine sau dacă mai este nevoie de ajustări. Totodată, ar fi bine să îți revizuiești și modul în care lucrezi. Este un moment bun să îți organizezi mai bine sarcinile, dar și să găsești modalități mai eficiente de a duce lucrurile la bun sfârșit. Ai putea simplifica procesele, astfel încât să îți îndeplinești responsabilitățile mai bine, într-un timp mai scurt.

Zodia Scorpion

Abilitățile tale de gândire critică vor fi puternic accentuate de contextul astrologic. Este o ocazie bună să lucrezi la ceva dificil. Poți să folosești această energie pentru a învăța să faci ceva ce în mod normal ți s-ar părea imposibil. De asemenea, va fi foarte bine aspectat sectorul profesional. Este un moment bun să te arăți disponibil pentru un nou loc de muncă sau pentru o oportunitate de afaceri. Ceilalți vor observa, cu siguranță, încrederea pe care o emani, precum și calitățile tale. Șansa va fi de partea ta și poți face progrese remarcabile în carieră.

Zodia Săgetător

Este o perioadă în care ai ocazia să-ți dezvolți abilitățile legate de învățare. Ai putea să te înscrii la o nouă formare profesională sau să începi să studiezi un domeniu nou. De asemenea, s-ar putea să te intereseze să explorezi mai atent chestiuni legate de spiritualitate. Contextul astrologic susține, totodată, activitățile artistice. Pe de altă parte, poți avea șansa să începi un capitol nou în ceea ce privește sectorul profesional. Dacă te-ai gândit să îți deschizi propria afacere, ar putea fi un moment excelent să îți pui în practică planul.

Zodia Capricorn

Contextul astrologic îți va amplifica puterea de concentrare și poți profita de ocazie pentru a învăța ceva nou. De asemenea, ar putea fi un moment bun să te ocupi de sarcinile mai dificile, pe care le-ai tot amânat. Totodată, aspectele astrologice susțin viața socială și parteneriatele. Poți întâlni oameni care te pot ajuta să avansezi în carieră. Îți poți face prieteni noi sau poți chiar să îți întâlnești sufletul pereche.

Zodia Vărsător

Săptămâna asta se vor forma aspecte pozitive în casa ta a reputației și a statutului social, precum și în sectorul profesional. Ai șansa să te faci remarcat și să avansezi în direcția pe care ți-o dorești în carieră. Pot apărea oportunități de a obține un nou loc de muncă sau o promovare. De asemenea, contextul astrologic te îndeamnă să te gândești la ceea ce trebuie să faci pentru a trăi viața pe care ți-o dorești. Poți face pași importanți către cele mai înalte obiective personale.

Zodia Pești

Săptămâna asta poți fi extrem de productiv. Contextul astrologic îți va activa casa contractelor, a acordurilor și a chestiunilor legale. Indiferent cât de complicat este un contract, poți să-l deslușești. S-ar putea să fii nevoit să analizezi totul și să cauți sensul fiecărui cuvânt, dar ai tenacitatea și atenția la detalii necesare pentru a face acest tip de muncă acum. De asemenea, poate fi un moment bun să înveți lucruri noi și să faci progrese datorită studiilor tale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 5 =