HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 16 – 22 OCTOMBRIE 2023

0
191

Zodia Berbec

Răbdarea ta ar putea fi pusă la încercare în această săptămână. Ești cel mai rapid semn al zodiacului, dar de data asta ar putea fi necesar să încetinești ritmul, mai ales când vine vorba de dragoste. S-ar putea să fii nevoit să aștepți ca cealaltă persoană să răspundă. Nu presupune că toată lumea poate acționa la fel de repede ca tine. Pe de altă parte, va fi activ sectorul financiar. Ai putea lua o decizie rapidă legată de bani. Înainte de a decide să cumperi ceva, află mai întâi dacă produsul se poate returna și care sunt condițiile. În cele din urmă, întreabă-te dacă ai cu adevărat nevoie de asta. Este foarte posibil să simți o urgență în situații în care ea nu există.

Zodia Taur

Săptămâna asta s-ar putea să simți o ușoară frustrare deoarece totul pare să dureze mai mult decât de obicei. S-ar putea să îți apară unele obstacole în cale care să îți decaleze programul, cum ar fi un blocaj în trafic sau o mai mare aglomerație în magazine. Tot în această perioadă s-ar putea să ți se ceară să iei o decizie rapidă. Poate fi vorba de o chestiune legată de locul de muncă. Este posibil ca superiorii să te desemneze ca persoana responsabilă pentru un proiect profesional și să te preseze să iei o hotărâre pe loc. Dacă ai nevoie de mai mult timp, găsește o modalitate de a le cere să aștepte.

Zodia Gemeni

Contextul astrologic îți va activa casa romantismului. S-ar putea ivi ocazia perfectă să inviți pe cineva de care te simți atras la o întâlnire, chiar dacă nu se încadrează în tiparele cu care ești obișnuit. Lasă-te condus de intuiție, care va fi la cote înalte, și s-ar putea să ai parte de o experiență minunată. Totodată, poți primi mesaje de la Univers. Este posibil să ajungă la tine sub formă de vise sau revelații. Chiar și un străin care trece pe lângă tine pe stradă ar putea să îți inspire ceva. Profită de această energie pentru a lucra la dezvoltarea abilităților psihice. Poți obține răspunsuri foarte interesante.

Zodia Rac

În această săptămână pot apărea tensiuni în casa ta a familiei. Este posibil ca unele acțiuni ale celor dragi să nu fie pe placul tău. S-ar putea ca problemele să plece de la faptul că nu fac ceea ce au spus că vor face. Ar trebui să eviți o confruntare directă și să le transmiți părerea ta într-un mod mai diplomat. Pe de altă parte, ai putea simți că lumea se mișcă prea repede. Apare mereu tehnologie nouă, iar tu ai senzația că rămâi în urmă. Dacă înveți o limbă, nu memorizezi tot dicționarul. Înveți frazele care îți sunt utile, iar restul va fi disponibil online dacă ai nevoie de informații suplimentare.

Zodia Leu

Ar putea fi foarte ușor să fii înțeles greșit în această perioadă. Fii atent la modul în care comunici, în special atunci când este vorba de șeful tău sau de alte figuri de autoritate. Verifică de două ori înainte să trimiți un mesaj pentru a te asigura că destinatarul este cel corect. Totodată, pot apărea tensiuni la locul de muncă. Veștile care vin în plan profesional ar putea să te deranjează într-un fel. S-ar putea să nu fie vorba neapărat despre conținut, ci mai mult despre modul în care sunt prezentate. Ai nevoie de răbdare săptămâna asta.

Zodia Fecioară

Contextul astrologic îți activează sectorul financiar. Ai putea descoperi că ai o credință limitativă despre bani care apare din când în când pentru a îți bloca prosperitatea. Ai putea avea foarte multe idei despre cum îți poți suplimenta câștigurile. Mintea ta este inventivă și creativă, dar trebuie să ai răbdare și să eviți să iei decizii pripite. Există un proces pe care nu îl poți grăbi dacă vrei să te bucuri de succes. Tot ce trebuie să faci este să îți creezi o strategie și să îți urmezi planul pas cu pas.

 

Zodia Balanță

Adevărata încredere vine atunci când recunoști că poți gestiona tot ce îți iese în cale, oricât de neașteptat ar fi. Poți avea parte de provocări în această săptămână, mai ales în ceea ce privește dinamica dintre tine și o altă persoană. Ai putea ieși cu fruntea sus din această situație, așa cum ai făcut în trecut. Pe de altă parte, contextul astrologic va activa casa resurselor comune cu altcineva. Ai putea avea de-a face cu bănci. Dacă ai nevoie de finanțare, poate fi un moment bun să aplici pentru un credit. Este multă birocrație și s-ar putea să petreci mult timp la telefon în așteptare, deci va fi nevoie de puțină răbdare.

Zodia Scorpion

Chiar dacă în mod natural ești foarte intuitiv, în această perioadă s-ar putea să te complici. O impresie pe care o ai s-ar putea să nu fie reală și ar fi bine să nu iei decizii majore săptămâna asta. Acest lucru nu înseamnă că ești mai puțin rațional, ci doar că există energii care îți blochează într-o oarecare măsură claritatea mentală. Pe de altă parte, poți cunoaște oameni noi, iar printre aceștia se poate afla o persoană foarte interesantă. Ar putea fi diferită de toți cei care se află în cercul tău de prieteni. S-ar putea să fie de o altă etnie, dintr-o altă țară sau să aibă o profesie neobișnuită. Ar putea deveni un aliat de nădejde.

Zodia Săgetător

În această săptămână, încetinește ritmul și lasă-i pe ceilalți să te ajungă din urmă. Este o perioadă în care ai putea experimenta o gamă largă de emoții legate de un prieten. Îți poate provoca sentimente extrem de diferite într-un interval de câteva minute. Dacă este vorba despre cineva care te aduce des în această stare, poate ar fi momentul să reevaluezi relația. De asemenea, va fi activă casa muncii. Te poți mișca mai repede decât majoritatea, iar unii dintre colegii tăi ar putea avea dificultăți în a ține pasul cu tine. Pentru a evita confuziile, ar trebui să mai încetinești ritmul.

Zodia Capricorn

Se formează un aspect astrologic pozitiv în casa ta a recunoașterii. S-ar putea să te simți foarte motivat să te faci remarcat. Ai putea decide să devii cunoscut în fața unui public larg. Să ieși din zona de confort și să pariezi pe tine ar putea fi o idee excelentă. Pe de altă parte, s-ar putea întâmpla ceva neașteptat în sectorul amoros. S-ar putea să fii foarte atras de cineva care nu este neapărat genul tău. Poate că nici nu cauți dragostea, dar s-ar putea să dai peste ea. Ridică-ți privirea de pe telefon și nu te grăbi, altfel ai putea să nu vezi ochii strălucitori și zâmbetul din fața ta.

Zodia Vărsător

Casa ta a educației va fi foarte bine aspectată și te vei bucura de o capacitate de memorare excelentă. Poți profita de acest aspect pentru a învăța ceva nou. Pe de altă parte, pot apărea tot felul de blocaje minore, cum ar fi să rămâi fără internet tocmai când citeai ceva interesant. Fă o pauză. Mergi la o plimbare. Vei constata că, în scurt timp, vei putea să duci la bun sfârșit lucrurile pe care trebuie să le faci. Cu sectorul locuinței activat, viața domestică ar putea fi destul de haotică în această perioadă. Este posibil să ai parte de oaspeți neașteptați sau să fie nevoie de lucrări în spațiul locativ, care să îți dea peste cap rutina.

Zodia Pești

Este o perioadă în care astrele te îndeamnă să-ți revizuiești investițiile. Este posibil să te simți presat să iei unele decizii pentru a te redresa din punct de vedere financiar, dar acesta nu este momentul potrivit. Dacă vrei să te bucuri de succes pe termen lung, va trebui să ai răbdare. Pe de altă parte, pot apărea provocări legate de contracte sau alte documente. S-ar putea să aștepți niște acte, iar când le primești, să constați că nu sunt ceea ce te așteptai. Este foarte posibil să nu iasă totul din prima și să fie nevoie să reiei ceva sau să cauți o soluție de rezolvare a problemei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 3 =