GLORIA BUZĂU, ÎNVINSĂ ÎN AMICAL

0
323

Gloria Buzău a fost învinsă, sâmbătă, de Petrolul Ploiești, într-un meci amical disputat pe stadionul din Crâng.

Prima repriză s-a încheiat cu un scor alb, însă petroliștii au trimis de două ori mingea în poarta prin Mihai Roman, însă reușitele au fost anulate. În ambele situații, fanionul asistentului a indicat faptul că atacantul galben-albaștrilor se afla în poziție de ofsaid. Marea ocazie a primei părți a fost, însă, trecută în dreptul Gloriei Buzău, atunci când Andreas Mihaiu a rămas singur cu portarul ceh al Petrolului, dar acesta s-a opus cu un reflex formidabil.

După pauză, Gloria a marcat prin Cristian Dumitru în minutul 64. Echipa buzoiană a reușit să stea, însă, în avantaj doar șase minute. Căpitanul Petrolului, Valentin Țicu, a adus egalarea pentru formația sa în minutul 70. La doar patru minute distanță, în minutul 74, fostul jucător al Ripensiei și FC Brașov, Zoran Mitrov, a marcat și a stabilit rezultatul final, 2-1 pentru ploieșteni.

Gloria Buzău, aflată pe locul 3 în Liga 2, cu 18 puncte, joacă în etapa a 10-a a Ligii a 2-a, în deplasare, la Concordia Chiajna, situată pe locul 9, cu 12 puncte. Partida va avea loc luni, 23 octombrie, de la ora 16:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 2 =