ARMATA ROMÂNIEI, PREZENTĂ LA BUCHAREST GAMING WEEK.

0
292

Armata României va fi prezentă sâmbătă şi duminică cu un stand la Bucharest Gaming Week, care va avea loc la Palatul Parlamentului.

Potrivit organizatorilor evenimentului, vizitatorii vor fi întâmpinaţi de militari care prezintă diferite oferte educaţionale, dar şi de robotul mobil, prezent în premieră, care se va plimba printre standuri, aducând un plus de dinamism experienţei. Ca parte a activităţilor planificate, cei curioşi vor putea încerca trei simulatoare de zbor, dar şi simulatorul virtual pentru exersarea şedinţelor de tragere.

La standul Armatei României, participanţii pot testa un simulator de zbor în realitate virtuală, o replică a elicopterului IAR 316 B, un model de antrenament produs de Industria Aeronautică Română. Cei prezenţi pot folosi simulatorul ELITE PI-135 pentru decolare, proceduri de zbor instrumental cu folosirea mijloacelor de radionavigaţie şi aterizare. Simulatorul DCS (Digital Combat Simulator) de zbor pentru avioanele IAK-52 şi F-16 va reda cu foarte mare acurateţe atât modelul dinamic de zbor cât şi funcţionarea sistemelor interne ale aeronavelor.

Spaţiul în aer liber vă găzdui un bootcamp organizat de cercetaşii militari, în care cei mici îşi pot testa capacitatea de efort, un stand la care vizitatorii vor putea învăţa despre nodurile marinăreşti, dar şi despre tipurile de focuri şi adăposturile folosite de cercetaşii militari. Cei mici sunt aşteptaţi cu jocuri şi concursuri, inclusiv un colţ de face painting, şi vor putea vedea 1 autovehicul de tip VAMTAC, din dotarea poliţiei militare.

 

Scena de la Bucharest Gaming Week va aduce în lumina reflectoarelor şi Paradă de Cosplay, în cadrul cărora vor defila creatorii celor mai reuşite costume inspirate de personaje din jocuri video, dar şi meciurile incendiare organizate în nou lansatul Counter-Strike 2.

Nu vor lipsi nici cele mai noi jocuri lansate la nivel internaţional, care vor putea încercate la Bucharest Gaming Week pe cele mai performante console şi sisteme de gaming.

În plus faţă de competiţiile desfăşurate pe scena principală şi în cadrul Treasure Hunt, gamerii vor participa şi la turneele organizate la stand-urile partenerilor. Cei mai buni dintre ei au şansa de a câştiga o mulţime de premii constând în dispozitive de gaming.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

36 + = 39