EVENIMENT DEDICAT IMPLICĂRII TINERILOR

0
242

Amplu eveniment, astăzi, la Râmnicu Sărat, dedicat implicării tinerilor în dezvoltarea locală. La evenimentul organizat de Consiliul Europei, prin Programul ROMACT – Romania, împreună cu Centrul Europe Direct Râmnicu Sărat și cu Primăria Râmnicu Sărat au participat reprezentanți ai administrațiilor locale și județene, partenere ale Programului ROMACT, precum și instituții reprezentative pentru comunitățile defavorizate din România. Programul ROMACT are ca scop responsabilizarea autorităților publice față de comunitățile marginalizate.

Evenimentul organizat la Rm Sărat urmărește implicarea tinerilor în dezvoltarea comunităților locale.Reprezentanții orașului Agnita consideră că participarea tinerilor în procesele de luare a deciziilor îmbunătățește eficacitatea politicilor publice și întărește instituțiile democratice.

Strategia Sectorului de Tineret 2030, adoptată de Consiliul Europei, subliniază că sustenabilitatea oricărei societăți democratice se bazează pe creativitatea, dinamismul, participarea socială și competențele tineretului său, având ca scop creșterea capacității tinerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

44 + = 48