SPECTACOL ANIVERSAR PE OLIMPIA

0
512

Cei 55 de ani de istorie a clubului Olimpia Râmnicu Sărat au fost celebrați, ieri, pe stadionul municipal. Orașul și-a sărbătorit, astfel, fotbaliștii care, cu ani în urmă, umpleau tribunele stadionului și aduceau victorii notabile. În cadrul evenimentului, a avut loc și un meci de fotbal între gloriile echipelor Olimpia Râmnicu Sărat și Dinamo București. Partida amicală inedită dintre cele două formații s-a încheiat cu scorul de 4- 4. Ziua a culminat cu o festivitate de premiere organizată de Asociația Olimpia.

La spectacolul sportiv au participat și oficialități județene. Adrian Petre, vicepreședinte al Consiliului Județean Buzău, consideră Olimpia Râmnicu Sărat, alături Gloria Buzău, un brand al județului.

Organizatorii evenimentului au mulțumit fostelor glorii de la Clubul Dinamo București care s-au alăturat inițiativei colegilor din Râmnicu Sărat.

Jocul a fost condus de o brigadă de arbitri, în frunte cu  fostul arbitru internațional, Marian Dorobanțu.

Toți cei care au luat parte la evenimentul sportiv, de ieri, spun că își vor aminti cu mare plăcere de acest moment. Tănase Lăptoiu, fost fotbalist, atât la Dinamo București, cât și Olimpia Râmnicu Sărat, s-a bucurat sincer de spectacolul oferit publicului.

Pe teren a făcut spectacol și Costică Roșca, fost fotbalist și antrenor la Olimpia. El și-a adus aminte cu mare drag de anii de glorie ai echipei din Râmnicu Sărat.

Jucători emblematici ai Clubului Dinamo București au dat curs invitației, fără ezitare, pentru a fi alături de râmniceni, la aniversarea celor 55 de ani de existență a Clubului Olimpia.

Un al dinamovist celebru, dar și component al naționalei României, Costel Orac, a primit invitația colegilor săi, din Rm Sărat, cu mare bucurie.

Toți cei care, de-a lungul timpului au îmbrăcat, cele două culori ale echipei Olimpia, galben și albastru, au primit diplome, la festivitatea de premiere, organizată cu prilejul celor 55 de ani de existență a clubului din Rm Sărat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 89 = 93