PERFORMANȚE NOI PENTRU OINA RÂMNICEANĂ

0
528
Sursa foto: Facebook//Clubul Sportiv Municipal Râmnicu Sărat

Noi performanțe pentru secția de oină a Clubului Sportiv Municipal Râmnicu Sărat. La sfârșitul săptămânii trecute, echipa de oină seniori a CSM Râmnicu Sărat a devenit vicecampioană națională la Cupa Federației, în timp ce echipa de fete a obținut medalia de bronz, la aceeași competiție. De asemenea, echipa de fete s-a clasat pe locul IV la Cupa României.

În urma acestor rezultate, echipa de fete din cadrul CSM Râmnicu Sărat a reușit cea mai mare performanță din istoria clubului. Mai précis, fetele s-au calificat în finala Cupei Reginei, cea mai importanta competiție din anul 2024. La această întrecere, festivitatea de premiere o va oficializa chiar Majestea Sa Margareta.

Antrenorul secției de oină din Rm Sărat consideră că aceste rezultate reprezintă rodul muncii depuse de sportivi până în prezent.

Jocul sportiv tradițional românesc a fost readus în atenția comunității din Rm. Sărat în primăvara anului 2021, prin reînființarea secției de oină în cadrul Clubului Sportiv Municipal. Secția este coordonată de profesorul de educație fizică, Cosmin Bălan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 10 = 18