O SĂPTĂMÂNĂ DE TEATRU LA BUZĂU

0
297

Buzăul devine, timp de o săptămână, centru cultural național. De sâmbătă, 14 octombrie și până pe 21 octombrie, Teatrul „George Ciprian” din Buzău va găzdui a X-a ediție a Festivalului „Săptămâna Teatrului Tânăr”, eveniment în cadrul căruia vor urca pe scenă aproape 70 de artiști de la mai multe teatre din țară. Festivalul din acest an aduce și câteva noutăți față de edițiile anterioare.

Organizarea acestui festival a reprezentat o adevărată provocare pentru cei implicați. Potrivit directorului artistic al evenimentului, Vlad Trifaș, calitatea publicului buzoian, îi determină pe organizatori dar și pe actori să dea dovadă de și mai mult profesionalism.

Evenimentul aduce pe scenă foarte mulți actori tineri, iar acest lucru nu trebuie confundat, însă, cu lipsa de experiență sau cu lipsa de profesionalism.

Festivalul „Săptămâna Teatrului Tânăr” va începe sâmbătă, 14 octombrie, la ora 19.00 cu spectacolul „8 TAȚI” și se va încheia pe 21 octombrie, cu spectacolul „Sectorul S”, în interpretarea și regia colectivă a Trupei „Treivirgulăpaișpe”, de la Colegiul Național ,,B.P.Hasdeu” din Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + = 9