VICTORIE AȘTEPTATĂ

0
352

Handbal Club Buzău a mai bifat o victorie, așteptată de majoritatea specialiștilor, trecând în weekend de Poli Timișoara.

Fără trei oameni de bază, bănățenii au început bine partida, reușind să mențină echilibrul în prima repriză, la finele căreia chiar conduceau cu un gol, 12 la 11.

Imediat după revenirea de la vestiare, meciul s-a schimbat complet. De la 13-14, buzoienii au revenit cu cinci goluri consecutive, ducând scorul la 18-14, moment în care soarta partidei era ca și decisă. Handbaliștii de la Poli au mai avut un singur moment de grație, revenind pe tabelă la un singur gol, dar echipa din Buzău a accelerat în ultimul sfert de oră, iar diferența de valoare și-a spus, în cele din urmă, cuvântul. S-a încheiat 29-23 pentru Handbal Club, care se află pe locul 5 în ierarhia Ligii Zimbrilor.

Etapa viitoare este una aproape imposibilă pentru echipa buzoiană. Handbal Club se va deplasa la București, pentru meciul cu superstarurile de la Dinamo. Campionii au un parcurs perfect în Ligă, cu șapte victorii din tot atâtea posibile și o medie de peste 40 de goluri înscrise pe meci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

45 + = 53