HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 2 – 8 OCTOMBRIE 2023

0
167

Zodia Berbec

S-ar putea să începi săptămâna într-un ritm mai lent. Este posibil să simți destul de intens nevoia de odihnă, atât fizică, cât și la nivel mental. Poate fi o perioadă excelentă pentru o scurtă vacanță, în care să te relaxezi și să îți încarci bateriile. Te poți întoarce apoi la muncă gata de acțiune. Puterea ta de concentrare va fi intensificată. Poți fi foarte productiv, poți rezolva probleme importante și poți obține rezultate remarcabile. Cu cât misiunea va fi mai dificilă, cu atât vei avea ocazia să descoperi tot felul de lucruri utile. Experiența aceasta îți poate folosi și pe viitor.
Zodia Taur

În această săptămână, vei descoperi informații importante. Este posibil să nu ai o stare de dispoziție prea bună și nici prea multă energie. Chiar dacă oamenii din jur vor trage de tine să faci diverse lucruri, încearcă să nu te forțezi prea mult. Corpul tău ți-ar putea semnala că este nevoie de o pauză. Pe de altă parte, ar putea fi amplificată dorința de a învăța ceva nou. Este o perioadă în care poți absorbi informațiile ca un burete și ar fi bine să profiți de acest aspect.
Zodia Gemeni

Contextul astrologic te îndeamnă să pui întrebări pentru a obține informațiile necesare. Dacă vrei să ajungi în vârf trebuie să te încumeți să urci dealul. Nu este o idee prea bună să încerci să ocolești greul pentru că s-ar putea să pierzi mult timp degeaba. În plus, puterea ta de convingere va fi la cote înalte și ar fi bine să profiți de asta. Este un moment excelent să ceri ceea ce vrei. Alege persoana care are resursele pe care le cauți. Aceasta poate fi finanțarea pentru un proiect, cunoștințele despre cum să faci ceva sau ajutor cu un aspect tehnic.
Zodia Rac

Sectorul financiar va fi bine aspectat în această perioadă. Ai putea găsi o modalitate mai bună de a face lucrurile. S-ar putea să folosești bani pentru a economisi timp și energie. Poate fi o idee bună să angajezi pe cineva care să îți ușureze munca, în special atunci când vine vorba despre treburile casnice. Totodată, s-ar putea să ai șansa să îți consolidezi relația ta de cuplu. Ai putea să îți cunoști mai bine partenerul de viață și poate fi o ocazie bună să îi pui întrebări despre trecutul, sentimentele, visurile lui. Ai putea, de asemenea, să analizezi propriile tale motivații pentru a fi în relație și ceea ce îți aduce aceasta. În acest proces, poți simți o conexiune mai puternică cu persoana iubită și poți afla mai multe lucruri despre tine însuți.
Zodia Leu

Este momentul să strălucești și să fii în centrul atenției. Dacă sugerezi că îți dorești ceva, cineva ar putea alerga să ți-l aducă. Nimic nu pare să te oprească din a obține ceea ce ai nevoie. Foarte bine aspectat va fi și sectorul muncii. Indiferent câte sarcini ai pe birou, le poți finaliza cu succes. Problemele complexe, care păreau fără soluție, acum pot fi rezolvate. Urmează-ți intuiția și ai încredere în abilitățile tale. Totodată, poți regla unele aspecte în relația cu cineva apropiat.
Zodia Fecioară

S-ar putea să simți nevoia să te retragi din lume, să-ți pui căștile și să evadezi. Poate fi o ocazie excelentă să stai câteva zile în natură și să te bucuri de liniște. Totodată, va fi activ sectorul care îți guvernează romantismul și aventura. Poți crea o conexiune cu cineva de care te simți atras prin limbajul corpului. Studiază-i gesturile pentru a afla dacă se gândește la trecut sau la viitor, dacă se îndreaptă către tine sau se îndepărtează.
Zodia Balanță

Este o perioadă în care s-ar putea să amâni treburile casnice pentru a petrece timp cu prietenii. O întâlnire de o oră poate deveni o întreagă după-amiază de conversație plăcută și de recuperare a timpului pierdut. Trebuie doar să fii deschis la o schimbare de planuri. Totodată s-ar putea să găsești un obiect pe care credeai că l-ai pierdut dacă decizi să-ți reorganizezi dulapul, bucătăria sau poate întreaga casă. Poți fi cuprins de dorința de a face curățenie. Ai putea să-ți ordonezi condimentele în ordine alfabetică sau să-ți organizezi dulapul după culori.

Zodia Scorpion

Este posibil să obții publicitate neașteptată. Nu ar fi de mirare să fii în fundal când cineva filmează un videoclip sau o știre. Este posibil ca cineva să îți ia un interviu pe stradă și să ajungi la televizor. De asemenea, ai putea primi o invitație să participi la o emisiune. Pe de altă parte, contextul astrologic susținere cercetarea și învățarea. Te vei simți inspirat să sapi până găsești un răspuns. Poți obține o înțelegere profundă a unui subiect. Acest climat cosmic este excelent pentru studii mistice. Poți descoperi secrete despre tine și despre alții.
Zodia Săgetător

Ai putea avea parte de întâlniri romantice cu jumătatea ta. Te poți distra de minune alături de persoana iubită în această perioadă. Dacă ești în căutarea iubirii, mergi în locuri unde poți întâlni oameni noi. De asemenea, poți fi extrem de norocos și la bani. Cu mintea ta ascuțită, sunt mici șansele să dai greș dacă îți faci o strategie bine pusă la punct. Situația ta financiară se poate îmbunătăți semnificativ. Poți începe cu un plan de reducere a cheltuielilor pentru a economisi mai mult.
Zodia Capricorn

Ai putea avea o listă de treburi în minte, dar jumătatea ta ar putea avea alte planuri. Este o săptămână în care s-ar putea să stai pe acasă mai mult timp decât credeai. Poți profita de moment pentru a rezolva sarcinile casnice cu care ai rămas în urmă. Dacă ești în căutarea iubirii, mergi pe un alt drum decât cel obișnuit și ai putea întâlni pe cineva special. Acesta este momentul să-i spui șefului tău că vrei să îți asumi responsabilități suplimentare pentru a promova. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, ar putea fi un moment excelent pentru a depune CV-ul, pentru a merge la un interviu sau pentru a negocia o ofertă.
Zodia Vărsător

Nu stai prea bine la capitolul încredere în această săptămână. Va trebui să fii răbdător cu partenerul tău de viață, chiar dacă este posibil să ai senzația că mai mult te încurcă decât te ajută. S-ar putea să nu se miște în ritmul dorit, iar asta să te supere mai mult decât de obicei. În același timp, ai putea simți că ești distras și că nu te concentrezi prea mult asupra lucrurilor importante pe care le ai de făcut. Dacă ai programate întâlniri în această perioadă, verifică locația pentru că ai putea ajunge în locul greșit. Va fi activă și casa subconștientului, iar acest aspect îți poate aduce la suprafață o serie de prejudecăți de care nu știai. Poți găsi modalități excelente de a renunța la un obicei rău, de a scăpa de frică sau rușine.

Zodia Pești

Dacă nu ai sarcini urgente sau obligații pe care nu le poți amâna, ar trebui să stai măcar o zi acasă. Poți cere o zi de concendiu sau poți ruga un coleg să te înlocuiască. Te poți încărca cu multă energie și poți căpăta o forță impresionantă pentru a face orice îți propui. Ar putea fi un moment excelent pentru a iniția sau pentru a susține o companie de strângere de fonduri sau o altă faptă caritabilă. Ai idei grozave și flexibilitatea mentală de a asculta părerile altor persoane și de a integra ideile lor în planul general.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + = 23