VICTORIE PREȚIOASĂ PENTRU SCM GLORIA BUZĂU

0
227

Victorie prețioasă pentru handbalistele de la SCM Gloria Buzău, în deplasare, cu CSM Târgu-Jiu. Echipa buzoiană s-a impus cu 28-25, într-o partidă în care jucătoarele lui Daniel Anca aveau și o poliță de plătit, după ce, la finalul stagiunii trecute, oltencele au luat locul Gloriei în cupele europene.

Meciul a început sub semnul echilibrului, cu Gloria părând, însă, că poate controla jocul. Echipa buzoiană a condus încă din start, distanțându-se la trei goluri în minutul 8. Gazdele au echilibrat apoi jocul, revenind, ba chiar preluând conducerea. Cu zece minute înainte de pauză, handbalistele din Buzău au trecut din nou în avantaj și au încheiat prima parte a meciului cu un avantaj de un gol: 14-13.

Repriza secundă a început la fel de echilibrat, însă golul Ralucăi Nicolae din minutul 46 a distanțat-o pe Gloria la trei goluri. Până la final, buzoiencele nu au mai cedat avantajul, tabela arătând după ultimul fluier 25-28.

Cu cele trei puncte acumulate în weekend, SCM Gloria Buzău urcă până pe locul 8, la egalitate cu Rapid, Corona, Baia Mare și Târgu Jiu. Gloria e la trei puncte de cupele europene, însă aceeași distanță  o separă și de locurile retrogradabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 5 =