HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 25 SEPTEMBRIE – 1 OCTOMBRIE 2023

0
175

Zodia Berbec

Chiar dacă poți fi social și dornic să interacționezi cu oamenii, s-ar putea să tinzi și spre independență. Ar putea fi o mică bătălie în mintea ta între a fi cu alții și a-ți face un program în care să te ocupi mai mult de nevoile tale personale. Pentru că nu le poți face pe toate în același timp, va fi nevoie de un compromis. Pe de altă parte, poate fi o perioadă extrem de bună din punct de vedere financiar. Dacă deții o afacere, ai putea încheia un parteneriat profitabil. Este, totodată, un moment excelent să ceri o mărire de salariu sau să negociezi pentru un nou loc de muncă mai bine plătit.

Zodia Taur

Poate fi un moment excelent să îți revizuiești modul în care faci lucrurile, pentru că s-ar putea să te descoperi noi modalități de abordare, care te pot ajuta să economisești energie și bani. Aspecte pozitive se vor forma și în sectorul dragostei. Ai toate șansele să întâlnești o persoană interesantă în mediul online. De asemenea, poți profita de contextul astrologic pentru a merge la o petrecere sau pentru a ieși cu prietenii în oraș pentru că este posibil să cunoști pe cineva de care să te simți atras.

Zodia Gemeni

Este o perioadă în care s-ar putea să fie necesar să faci o schimbare de direcție. Este posibil să ai o listă de sarcini pe care trebuie neapărat să le faci, în timp ce inima ta îți spune că vrea să fie liberă și să se distreze. De asemenea, în momentul în care îți propui să te ocupi de treburile gospodărești, persoana iubită ar putea să te ispitească cu ceva distractiv. Ai acum ocazia să îți prioritizezi nevoile. Totodată, te poți simți mai conectat cu familia ta. Poate fi o ocazie excelentă să faci activități plăcute cu cei dragi, în timp ce puneți la cale unele planuri de viitor.

Zodia Rac

Este posibil să te simți stresat din cauza faptului că persoanele din casă nu respectă regulile tale sau s-ar putea să fii tu cel care încalcă o tradiție. Acest lucru poate duce la schimbarea dinamicii în familie, astfel încât toată lumea să fie mulțumită. De asemenea, popularitatea ta va fi în creștere. Mai mulți prieteni ar putea avea nevoie să vorbească cu tine și să îți ceară sfaturile. Ai putea primi un număr record de apeluri telefonice sau e-mailuri, precum și semne de la rude sau prieteni cu care nu ai mai vorbit de multă vreme. Chiar dacă ești o fire generoasă, astrele îți amintesc că ar trebui să pui pe primul loc nevoile și dorințele tale.

Zodia Leu

Un membru al familiei și-ar putea încălca o promisiune pe care ți-a făcut-o. Este posibil să nu îți ofere sprijinul și ajutorul pe care te bazai. Va trebui să fii flexibil pentru a evita o ceartă. De asemenea, te poți gândi la acest lucru ca la o șansă de a-ți demonstra că te poți descurca și singur. Pe de altă parte, te vei bucura de noroc în plan financiar. Ai putea obține un câștig neașteptat, dar și o sumă de bani pe care o așteptai

Zodia Fecioară

Pot apărea situații tensionate în ceea ce privește banii. Este posibil să te confrunți cu discuții aprinse legate de partea financiară cu partenerul tău de cuplu, cu cineva cu care lucrezi sau cu persoana care refuză să îți dea înapoi o datorie. Va trebui să fii deschis la ajustări dacă vrei să rezolvi situația. Pe de altă parte, contextul astrologic îți va activa casa educației. Ai putea obține rezultate excelente la un examen. De asemenea, este un moment minunat pentru a te înscrie la un curs, formare profesională, facultate sau orice altă formă de studii.

Zodia Balanță

Contextul astrologic îți poate oferi o oportunitate, dar s-ar putea să simți că ai nevoie de mai mult timp pentru a exersa sau pentru a te pregăti. Săptămâna aceasta este perfectă pentru asta. Parcurge mental ceea ce ai de făcut, fă ajustările necesare și apoi avansează cu încredere. Ai acces la ceea ce ai nevoie. Asta înseamnă că poți obține ajutor, sfaturi sau chiar bani. Este un moment bun pentru a aplica pentru un împrumut sau pentru a accesa o altă sursă financiară. Cu această energie pozitivă, nu te opri doar la o singură cerere.

Zodia Scorpion

În această săptămână, ești în centrul atenției. Cineva ar putea să te împingă în lumina reflectoarelor pentru a-ți arăta talentul. S-ar putea să ți se ceară să-ți expui partea creativă sau să-ți demonstrezi abilitățile. Totodată, se formează aspecte pozitive în casa relațiilor. Dacă ești în căutarea unui partener de afaceri, ai putea găsi pe cineva potrivit. De asemenea, dacă îți dorești să începi o nouă poveste de dragoste, este o perioadă excelentă să ieși la întâlniri.

Zodia Săgetător

Se anunță o perioadă în care s-ar putea să găsești liniștea acasă. Pe de altă parte, este posibil să primești o invitație la o reuniune de familie, dar și la o nuntă care are loc în aceeași zi. Va trebui să faci ajustări în program și să comunici cu toți cei implicați pentru a găsi o soluție.  Meritele tale ar putea fi recunoscute, iar superiorii ar putea să te scoată în evidență într-o ședință. Dacă ai o afacere proprie, este posibil să te bucuri de recunoaștere prin intermediul unui podcast, unui articol sau unei postări pe rețelele de socializare care ajunge la mulți oameni.

Zodia Capricorn

Oamenii vor fi atenți la tine, dar s-ar putea să fii nesigur cu privire la ceea ce ai vrea să spui sau la modul în care vrei să te prezinți pe tine sau munca ta. Vei căpăta astfel mai multă încredere în tine și vei putea să te afirmi așa cum îți dorești. Dacă ești în căutarea dragostei, profită de această oportunitate extraordinară. Cu cât faci mai mult în această perioadă, cu atât ai mai multe șanse de a întâlni persoana potrivită.

Zodia Vărsător

Dacă dorești să mergi în mai multe locuri, s-ar putea să trebuiască să găsești o modalitate mai ieftină de a ajunge acolo. Acest lucru este posibil dacă ești dispus să faci ajustări și compromisuri. Este o perioadă excelentă pentru a-ți revizui planurile de călătorie. Pe de altă parte, ți se deschide ușa către prosperitate. Dacă vrei să cumperi o casă, aceasta este o energie foarte bună nu doar pentru a găsi un loc potrivit, ci și pentru a găsi un împrumut avantajos. De asemenea, poți întâlni oamenii potriviți care te pot ajuta să începi demersurile.

Zodia Pești

Există destule resurse disponibile pentru tine, dar s-ar putea să îți pui piedici singur. Să faci lucruri noi poate fi dificil. Ai putea să te gândești să ceri ajutorul unui prieten pentru a avansa într-o chestiune importantă. Pe de altă parte, va fi activă casa ta a vehiculelor și a transportului. S-ar putea să ai parte de surprize frumoase. Dacă îți dorești să achiziționezi o mașină, poți primi o ofertă excelentă. Aceasta este o energie benefică pentru negociere sau pentru găsirea unei persoane care vinde un vehicul la un preț foarte bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =