WEEKEND NEFAST PENTRU ECHIPELE BUZOIENE DIN LIGA A 3- A

0
257

Weekend nefast pentru echipele buzoiene din liga a 3-a. Metalul Buzău, lideră până în această etapă, a pierdut primul loc în serie, după ce a fost ținută în șah de Unirea Braniștea. A fost 0-0 pe terenul gălățenilor, unde buzoienii n-au reușit să-și facă jocul.

Surpriza neplăcută a sezonului este CSM Râmnicu-Sărat. Dacă anul trecut și-a disputat șefia seriei cu Metalul până în ultima rundă de play-off, în acest sezon formația râmniceană pare o echipă total debusolată. Cu jumătate de echipă la infirmerie, cu două-trei plecări și fără transferuri notabile, CSM este doar o umbră a echipei care în iunie spera la promovare. Râmnicenii au fost învinși de Sporting Liești în deplasare, cu 3 la 2, și după patru etape n-au reușit să acumuleze niciun punct.

Etapa viitoare, Metalul Buzău primește acasă pe Sporting Liești, sâmbătă, de la 17.00, în timp ce CSM are șansa să iasă din subsolul clasamentului. Formația din Rm. Sărat joacă pe teren propriu, cu Viitorul Șuțești, de asemenea o echipă nou promovată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 9 =