GLORIA BUZĂU, FAVORITĂ LA VICTORIE

0
321

Gloria Buzău reia campionatul, după o pauză cauzată de partidele echipelor naționale. La Buzău vine, sâmbătă, CSM Alexandria, o echipă care, deși ocupă o poziție modestă în clasament, a bătut Concordia Chiajna în deplasare și a făcut egal cu Steaua.

În mod normal, dat fiind că joacă împotriva unei nou-promovate, pe teren propriu, echipa buzoiană ar trebui să confirme majoritatea pronosticurilor și să se impună.

Dacă va reuși să obțină trei puncte, Gloria ar putea să se apropie de liderul Șelimbăr, trupă care are meci greu, la Slatina. Sibienii, antrenați de Claudiu Niculescu, au un parcurs impecabil în acest început de sezon, cu cinci victorii din tot atâtea posibile.

Meciul dintre Gloria Buzău și CSM Alexandria este programat de la ora unsprezece, iar un bilet costă 15 lei. Tichetele de acces pot fi achiziționate, atât online, cât și de la chioșcurile din imediata vecinătate a stadionului, începând cu ora 9.00. Clubul din Crâng garantează acces gratuit pentru persoanele cu dizabilităţi şi copiii cu vârsta sub 14 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 4 =