NOI MODIFICĂRI ÎN LOTUL GLORIEI BUZĂU

0
340

Gloria Buzău continuă să facă modificări la nivelul lotului de jucători. De la trupa din Crâng  a plecat un nume adus înainte de startul întrecerii, fundașul brazilian Marcus Diniz, în vârstă de 36 de ani, care nici nu a apucat să evolueze în Liga 2. Brazilianul a semnat, deja, cu altă echipă în acest timp, ajungând la acord cu o formație din liga secundă din Israel, pentru care a evoluat chiar până să semneze cu Gloria Buzău.

În schimb, Gloria Buzău a anunțat aducerea unui alt fundaș, bulgarul Georgi Pashov, în vârstă de 33 de ani. Pashov a ajuns la Gloria Buzău după un an și jumătate petrecut la Petrolul, timp în care a adunat 27 de meciuri. Anterior trecerii la Petrolul, el a evoluat la desființata Academica Clinceni, perioadă în care ilfovenii au jucat și în play-off-ul primei divizii.

Bulgarul Pashov a bifat 32 de meciuri pentru Academica Clinceni. Fundașul ar putea fi o piesă de bază în echipa lui Andrei Prepeliță, dată fiind experiența pe care a adunat-o în prima ligă din România și prima ligă din Bulgaria, zeci de partide la noi și peste 100 de confruntări bifate în țara de peste Dunăre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

30 + = 35