VICTORIE CLARĂ PENTRU HANDBAL CLUB BUZĂU

0
240

Început bun de campionat pentru Handbal Club Buzău. După egalul din deplasare cu Minaur Baia Mare, handbaliștii buzoieni au reușit o victorie clară cu CSM Focșani, formație în fața căreia, în trecut, pierduseră aproape de fiecare dată.

Primele zece minute au aparținut celor din Focșani, care au condus cu o diferență de două goluri. În minutul 10, Handbal Club a egalat și a preluat controlul partidei. Avantajul a crescut constant pentru buzoieni, ajungând la o diferență incredibilă de 6 goluri. Pe finalul primei reprize, Focșaniul a forțat și a redus din diferență, ducând scorul la 15-11.

În repriza secundă, Handbal Club Buzău n-a mai lăsat nimic la voia întâmplării, finalizând o mare parte din atacuri și fiind, încă o dată, echipa în control. Buzoienii au dominat chiar copios o echipă al cărei nume dădea fiori, conducând chiar și la opt goluri, în câteva  rânduri. Pe final,  numai relaxarea a permis echipei din Focșani să se mai apropie. S-a încheiat 31-25, după un meci care arată că Handbal Club este pe drumul cel bun. Cu 4 puncte, buzoienii se află pe locul 5 în clasament, iar, duminică, se deplasează la Bacău, echipă care a acumulat tot patru puncte în acest start de sezon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + = 11