UN NOU ANTRENOR LA VOINȚA LIMPEZIȘ

0
310

Voinţa Limpeziş, cea de-a treia echipă buzoiană din liga a 3-a, începe noul sezon cu un nou antrenor. Este vorba despre Virgil Nițoi, care nu este străin de fotbalul profesionist nici ca jucător.

Acesta a terminat junioratul la Sportul Studențesc și a evoluat în ligile inferioare, pentru Moldova Nouă și Motru. Ca tehnician, Nițoi a pregătit echipe relativ cunoscute, precum Tunari, Snagov, Modelu sau Agricola Borcea. A antrenat și în liga a 2-a, pe Callatis Mangalia.

Virgil Nițoi îi ia locul lui Younes Hamza, jucător care se ocupa și de banca tehnică a echipei. Acesta și-a făcut bagajele demult, părăsind gruparea buzoiană după câteva etape ale play-out-ului din sezonul trecut.

La Voința sunt schimbări și în ceea ce privește lotul de jucători. La Limpeziș au ajuns, în această vară, mai mulți fotbaliști din alte țări, jucători din Africa, din Ghana și Camerun, dar și din America de Sud, din Columbia.

La finalul acestei săptămâni, Voința Limpeziș debutează în campionat contra celor de la Unirea Braniștea, surpriza plăcută a sezonului trecut. Meciul se dispută pe terenul gălățenilor, aceștia fiind, cel puțin după calculele hârtiei, favoriți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

71 + = 75