PREGĂTIȚI PENTRU UN NOU SEZON

0
240

Debut ușor pentru Metalul Buzău în noul sezon al Ligii a 3-a. Etapa întâi aduce la Buzău un adversar facil pentru jucătorii lui Vali Stan, Viitorul Șuțești. În schimb, CSM Rm. Sărat va avea un meci extrem de dificil, în deplasare la CSM Focșani, club cu mari ambiții de promovare.

În runda secundă, Metalul rămâne la Buzău, dar joacă în deplasare cu Voința Limpeziș, un meci, de asemenea, aparent ușor de câștigat. De această dată, și râmnicenii vor avea o întâlnire fără bătăi de cap, acasă cu Viitorul Curița.

Abia etapa cu numărul trei aduce Metalului un adversar redutabil. Buzoienii vor întâlni pe sinteticul din Crâng pe Viitorul Ianca, echipă care tocmai i-a eliminat din Cupa României. În schimb, râmnicenii vor fi favoriți chiar dacă vor juca în deplasare, cu Hamangia Baia.

Primul derby între CSM Rm Sărat și Metalul Buzău, două candidate la promovare, este programat în runda a noua și va fi găzduit de râmniceni. Meciul se va disputa pe 21 octombrie.

Sezonul regular al Ligii a 3-a programează optsprezece etape, urmând să se încheie pe 23 martie, în caz că nu vor apărea evenimente neprevăzute. Ultima rundă aduce și returul dintre Metalul și CSM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 80 = 88