HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 21 – 27 AUGUST 2023

0
208

Zodia Berbec

În această săptămână, poți găsi o rută alternativă către obiectivele tale. Pe de altă parte, la prima urmă de dificultate sau dacă nu obții rezultatele dorite, ai putea fi tentat să renunți complet. Nu folosi o provocare ca pe un semn că ar trebui să te oprești. Dacă drumul înainte este blocat, este momentul să mergi pe o cale diferită. Dacă ți se poate spune că trebuie să intri pe ușa din față sau prin alte mijloace convenționale, este timpul să iei în considerare că există și alte moduri de a reuși să ajungi acolo unde îți dorești.
Zodia Taur

S-ar putea să te simți extrem de entuziasmat în legătură cu finalizarea unui proiect legat de casă, însă este posibil să ajungi în punctul în care îți dai seama că nu ai suficiente materiale sau îți lipsește o unealtă și totul să se oprească. Fă-ți un semn acolo unde ai rămas, astfel încât să poți relua când obții ceea ce ai nevoie. Pe de altă parte, s-ar putea să încerci să cucerești pe cineva cu care îți dorești să începi o relație de cuplu, dar acea persoană să nu răspundă în felul în care ți-ai fi dorit. Asta nu înseamnă că trebuie să renunți. Este important să aveți o conversație deschisă despre ceea ce vrea fiecare.

Zodia Gemeni

Este o perioadă în care ar putea apărea unele provocări legate de comunicare. Poți întâlni pe cineva de altă naționalitate, cu care nu te poți înțelege pentru că nu știți o limbă străină comună. De asemenea, poți primi mesaje neclare, fie în conversații față în față, fie în mediul online. Dacă ai de luat o decizie, asigură-te că ai înțeles corect datele problemei. Pe de altă parte, astrele îți amintesc că există mai multe căi de a ajunge la un scop. Dacă obiectivul tău implică achiziționarea unei case sau mutarea într-un loc nou, ai putea descoperi o alternativă de a ajunge acolo, chiar dacă te lovești de obstacole.

Zodia Rac

În această săptămână, soluția la o problemă materială constă într-un abordare spirituală. Poți activa capacitatea ta de a atrage bani prin diverse practici, cum ar fi rugăciunea sau meditația. S-ar putea să semnezi un acord sau să depui o cerere pentru ceva ce îți dorești. Acest aspect servește ca o amintire că există mai multe căi de a atinge ceea ce îți dorești. Dacă un contract sau oferta celeilalte părți nu se potrivește cu așteptările tale, ia în considerare că ar putea exista o altă modalitate. Poți descoperi că există numeroase posibilități.
Zodia Leu

Sunt oameni în jurul tău care te-ar putea percepe ca fiind mai de succes decât crezi tu că ești. S-ar putea să ai sentimente de sindromul impostorului, dar asta nu este un motiv să te retragi. Cineva ar putea deschide o ușă pentru tine și ar trebui să profiți din plin de această oportunitate. S-ar putea să nu poți progresa în fiecare zi așa cum ți-ai dori. Acum nu este momentul să te descurajezi sau să te concentrezi asupra obstacolelor. Ia asta ca pe un semnal să explorezi rute diferite și să iei în considerare noi opțiuni.
Zodia Fecioară

Contextul astrologic îți va activa casa îndrumării spirituale. Pentru a face diferența între intuiția provenită de la sinele superior și dorințele propriului ego, fii atent la disconfort. Adevărata inspirație sugerează adesea să faci ceva ce nu neapărat vrei să faci. Dacă mintea ta oferă doar sugestii ușoare și distractive, cel mai probabil este ego-ul tău cel care vorbește. Te poți confrunta cu o ușoară incertitudine în această perioadă, dar pe parcurs îți vei putea recăpăta claritatea.

Zodia Balanță

Un prieten ți-ar putea sugera să mergi într-o direcție nouă, dar ai putea ezita. Ia în considerare că acest lucru ar putea fi un mesaj de la Univers. Pe de altă parte, se formează aspecte pozitive în sectorul sentimental. Ai putea simți o conexiune extraordinară cu persoana iubită sau cu un posibil partener de cuplu în acest moment. Cu toate acestea, dacă ei nu sunt născuți în zodia Balanță, s-ar putea să nu simtă același nivel de conexiune. Nu te descuraja! Poți confirma și discuta sentimentele tale cu persoana pe care o iubești sau de care te simți atras.
Zodia Scorpion

Fii precaut în privința unui lucru care pare a fi sigur. Chiar dacă ai putea fi entuziasmat acum, pot apărea obstacole în calea ta, mai ales în ceea ce privește cariera sau afacerea ta. Păstrează-ți abordarea sceptică obișnuită și te vei descurca excelent. Pe de altă parte, unul dintre prietenii tăi s-ar putea îndrepta într-o direcție complet nouă, stârnind unele idei intrigante în tine. Ceea ce îți poate capta interesul nu este neapărat ce fac ei, ci mai degrabă faptul că sunt dispuși să încalce normele și să își depășească limitele.
Zodia Săgetător

Se formează aspecte pozitive în sectorul călătoriilor. S-ar putea să simți o dorință intensă de a mai pleca într-o vacanță înainte de a se termina sezonul estival. Poți lua o hotărâre bruscă de a porni la drum. Pe de altă parte, pot apărea noi oportunități legate de planul profesional. Dacă te plictisești la locul de muncă actual, s-ar putea să te simți determinat și să cauți ceva mai provocator, care să îți aducă mai multe satisfacții. Poți lua în considerare și varianta de a-ți începe propria afacere sau să îți îndrepți un hobby către o direcție profesională. Chiar dacă pare riscant și te poți confrunta cu piedici care te vor tenta să renunți, îndrăznește să acționezi în afara tiparelor.
Zodia Capricorn

S-ar putea să te afli într-o situație în care crezi că altcineva deține puterea, dar în realitate puterea se află în interiorul tău. Este un moment excelente pentru a-ți schimba perspectiva și a lua în considerare noi posibilități. Gândește-te, dacă ai fi sigur că deții controlul, ce ai vrea să faci? Pe de altă parte, s-ar putea să te ocupi de aspecte legate de învățământul superior. Poți începe un nou ciclu de studii sau poți fi nevoit să participi la un curs legat de muncă care trebuie finalizat într-un interval de timp destul de scurt.
Zodia Vărsător

Este important să vorbești cu partenerul tău de cuplu despre ceea ce constituie o întâlnire romantică perfectă pentru tine. Profită de ocazie pentru a-ți exprima preferințele, dar și pentru a descoperi care sunt fanteziile persoanei iubite. S-ar putea să constați că aveți mai multe în comun decât ți-ai fi putut imagina. Pe de altă parte, contextul astrologic îți va anima sectorul financiar. Explorarea modurilor de a face bani cu resursele pe care le ai poate fi o activitate merituoasă. Cu toate acestea, ai grijă să nu te pierzi în marea de informații.
Zodia Pești

Ai toate șansele să găsești remedii eficiente pentru afecțiuni mai vechi. De asemenea, este posibil să descoperi o nouă tehnică prin care să îți poți îmbunătății starea de sănătate. Curiozitatea ta naturală te împinge să explorezi și să abordezi noi experiențe legate de bunăstarea ta. Se vor forma aspecte pozitive și în sectorul parteneriatelor. Este un moment bun pentru a-ți face planuri de viitor cu persoana iubită. S-ar putea să fie nevoie de ajustări din ambele părți, dar atâta vreme cât mergeți împreună în aceeași direcție, puteți face progrese semnificative și puteți consolida legătura dintre voi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 24 = 27