UN NOU DIRECTOR LA SCM GLORIA BUZĂU

0
327

Edilul Buzăului este nemulțumit de activitatea clubului pe care Primăria îl patronează, SCM Gloria Buzău. Cel puțin asta arată schimbările efectuate la nivelul conducerii clubului, unde a fost instalat un nou director, Costin Stanciu, antrenor de karate și șef al tinerilor sociali democrați din Buzău. Acesta îi va lua locul lui Ion Cazan, care și-a prezentat demisia din funcția de director al clubului, în urmă cu două săptămâni. Sursele din interiorul clubului susțin că Ion Cazan ar fi fost sfătuit chiar de către primarul Constantin Toma să demisioneze de la conducerea instituției, pe fondul nemulțumirii edilului asupra modului deficitar în care a fost administrată baza sportivă din Crâng, dar și a lipsei de promovare a sportului printre buzoieni.

De altfel, atât primarul Constantin Toma, cât și  președintele consiliului de administrație al clubului, Cristi Ceaușel i-au transmis noului director că așteaptă de la el, nu doar noi performanțe, ci și o aplecare mai mare către sportul de masă.

Costin Stanciu, noul director al SCM Gloria Buzău, are atât  o solidă experiență sportivă, cât și una administrativă.

El a dat asigurări că va pune accent pe dezvoltarea sportului de masă, prin noua secție „Sportul pentru toți”.

Primarul Constantin Toma a anunțat că la stadionul Gloria vor avea loc, în toamnă, lucrări de reabilitare a arenei, fiind vorba, în special, despre hidroizolarea tribunelor și înlocuirea a sute de scaune degradate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 2 =