DRUMUL JUDEȚEAN 203 K, APROAPE DE FINAL

0
440

Lucrările de reabilitare a Drumului Județean 203K, tronsonul Mărăcineni – Podu Muncii, se apropie de final. Anunțul a fost făcut de către președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, care precizează că, în toamnă, va fi făcută recepția lucrărilor.

Modernizarea drumului județean 203K a început în vara anului 2018 și a costat 93 de milioane de lei. 85 la sută din fonduri  au fost asigurate din Fondul European de Dezvoltare Regională, iar 15 la sută din bugetul național. Lucrarea a fost efectuată de către o companie din municipiul Slobozia care a întâmpinat numeroase probleme în ducerea la bun sfârșit a acestui proiect.

Președintele Consiliului Județean Buzău spune că, pe parcurs, costurile au fost actualizate cu inflația, dar s-a tinut cont si de  creșterea salariilor și a prețurilor la materiale.

Din păcate, disconfortul localnicilor din comunele Mărăcineni și Săpoca va continua și în săptămânile următoare. Asta, deoarece la Mărăcineni, paralel cu șoseaua județeană, se montează conductele pentru noua rețea de gaze, iar în comunele Săpoca și Beceni, urmează să se efectueze lucrări de reabilitare a rețelei de apă și canalizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 84 = 86