FĂRĂ RESTRUCTURĂRI LA CJ BUZĂU

0
294

Preconizatele restructurări și desființarea a aproape 200.000 de posturi din sistemul bugetar nu va afecta Consiliul Județean Buzău și instituțiile subordonate. Precizarea aparține președintelui Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, care consideră că această reformă este necesară, însă instituția nu se află în situația de a concedia angajați.

Președintele Consiliului Județean Buzău afirmă că instituția pe care o conduce nu are angajați doar pe hârtie, astfel încât să fie obligat restructureze acele posturi.

Petre Emanoil Neagu nu exclude însă o evaluare a activității angajaților din subordinea Consiliului Județean, dar doar în vederea eficientizării activității acestora.

În vederea reducerii deficitului bugetar cu care se confruntă România, premierul Marcel Ciolacu a solicitat, printre alte măsuri și desființarea a 200 de mii de posturi bugetare neocupate. Guvernanții apreciază că acest lucru va duce la o economie directă și indirectă a cheltuielilor statului de cel puțin 8 miliarde de lei pe an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 85 = 94