1.000 DE RABLE DISPONIBILE PENTRU CASARE, LA BUZĂU

0
346

S-a dat startul programului ”Rabla Local”, iar posesorii unor mașini mai vechi de 15 ani, din municipiul Buzău, care doresc să renunțe la rable pentru a primi bani de la stat vor trebui să se înscrie cât mai repede pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu.

Înscrierile se vor încheia pe 31 august 2023, ora 16.30 sau de îndată ce fondurile repartizate se vor termina.

Proprietarii de mașini acceptați la înscriere vor avea la dispoziție un termen de 30 de zile de la data confirmării pentru îndeplinirea unor cerințe obligatorii. Casarea celor 1.000 de mașini din municipiu înseamnă eliberarea unor locuri de parcare care vor putea fi folosite de alți proprietari de autovehicule aflate în circulație.

Buzoienii care își vor casa autoturismele prin programul Rabla Local nu vor mai avea voie ca timp de 3 ani să cumpere un alt autovehicul cu norma de poluare mai mică de Euro 5. Programul se adresează doar persoanelor fizice cu domiciliul sau reședința pe teritoriul municipiului, care dețin mașina de cel puțin 5 ani și care nu au restanțe la plata impozitelor, taxelor, amenzilor sau contribuțiilor către bugetul local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 71 = 80