ULTIMELE AMICALE, CÂȘTIGATE DE GLORIA BUZĂU

0
214

Gloria Buzău a încheiat stagiul de pregătire din această vară cu două noi amicale, ambele câștigate.

Joi seară, trupa din Crâng a disputat prima partidă de pregătire pe teren propriu. Jucătorii lui Andrei Prepeliță s-au impus destul de greu, cu scorul de 2-1, în fața echipei din Liga 3 FC Bacău, fostă Dinamo Bacău. Gloria a condus jocul, dar a înscris o singură dată până în pauză. În urma unei lovituri libere din stânga, croatul Pervan a centrat peste apărare, iar grecul Dimitrios Patapis a deviat cu vârful piciorului drept pe lângă portar și a înscris.

La scurt timp după pauză, FC Bacău a reușit egalarea, după un corner executat din dreapta. Robert Albu, lăsat singur de Ionuț Șerban, a înscris cu un șut sănătos din 11 metri.

Egalitatea a persistat doar zece minute, Gloria trecând din nou în avantaj. Bulgarul Antonio Georgiev a înscris cu o lovitură de cap din 6 metri, trimisă cu pământul, la vinclul colțului lung. S-a încheiat 2-1 pentru trupa din Crâng la capătul unui meci în care s-a observat lipsa de omogenitate e chipei buzoiene.

Seria amicalelor din această vară s-a încheiat, sâmbătă, când Gloria s-a deplasat la Râmnicu Sărat, pentru ultimul test al verii, cu CSM. S-a terminat 3-1 pentru echipa buzoiană, după ce la pauză a condus cu 2-0.

De numai patru minute a avut nevoie Gloria pentru a deschide scorul. A punctat Dragoș Lazăr, însă până la pauză formația lui Prepeliță a mai marcat un gol. A stabilit rezultatul primelor 45 de minute Viktor Angelov, care a punctat în minutul 35. În partea secundă, Gloria Buzău a înscris pe final, când mai erau 10 minute din timpul regulamentar. Andreas Mihaiu, venit în această vară la echipă, a marcat în minutul 80 și a închis tabela.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 53 = 58