HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 31 IULIE – 6 AUGUST 2023

0
210

Zodia Berbec

Săptămâna asta te poți confrunta cu neîncredere în sine și îndoieli în ceea ce privește unele decizii. Este posibil să prezinți un proiect profesional, iar lucrurile să nu meargă atât de bine pe cât te așteptai. De asemenea, ai putea avea o discuție serioasă cu partenerul de viață. Alocă timp pentru meditație și reflectează asupra calităților tale. Nu lăsa pe nimeni și nimic să te convingă că nu ești extraordinar. Totodată, ți se poate părea că lucrurile se desfășoară într-un ritm mult prea alert pentru tine. Ar fi bine să-ți prioritizezi sarcinile și vei vedea cum lucrurile se așază la locul lor.

Zodia Taur

Dacă te-ai îndepărtat de cineva apropiat, acum poate fi momentul potrivit să remediezi situația. Să trimiți un mesaj în care să îți exprimi sentimentele și să spui ceea ce ai vrea să se întâmple, ar putea fi soluția perfectă. Energia dintre voi doi poate fi vindecătoare. Totodată, s-ar putea să simți că toată lumea vine la tine în căutarea răspunsurilor. Ai putea să te întrebi de ce oamenii se bazează pe tine pentru lucruri pe care le-ar putea face singuri. Acest lucru ar putea fi un semn că trebuie să-ți reevaluezi limitele și să ai o conversație cu una sau chiar mai multe persoane despre ceea ce pot face pentru tine dacă tu faci atât de multe pentru ei.

Zodia Gemeni

În această săptămână, poți găsi bucurie prin acceptarea de sine. Modul în care te percepi pe tine și modul în care te percep ceilalți pot fi adesea diferite. Este important să nu permiți unui comentariu negativ să îți afecteze încrederea și stima de sine. Ai o mulțime de calități pe care poți să te concentrezi. Pe de altă parte, s-ar putea să te simți copleșit de faptul că mai multe aspecte financiare apar simultan. Te poți confrunta cu cheltuieli neașteptate, poți avea de plătit facturi de care ai uitat și ai depășit termenul limită sau rata dobânzii la unul dintre cardurile tale de credit poate să crească.

Zodia Rac

În această săptămână, acțiunile unei persoane din jurul tău te poate ajuta să obții o mai bună înțelegere despre tine însuți. Există diferite abordări filozofice în viață, iar tu te-ai putea simți entuziasm să începi să le studiezi. Pe de altă parte, s-ar putea să te simți copleșit de dificultățile dintr-o relație personală. Ai putea observa că cineva drag ție se luptă în mod continuu cu aceeași problemă, în ciuda eforturilor tale de a-l ajuta. Este posibil ca acea persoană să fie prea implicată încât să-și poate analiza acțiunile. Ar fi benefic să iei o pauză și să recunoști că cei din jur sunt oglinda ta.

Zodia Leu

O întâlnire de natură romantică ar putea părea mai profundă și mai satisfăcătoare din punct de vedere emoțional decât te-ai fi așteptat. S-ar putea să simți că nu există spațiu între tine și acea persoană, ca și cum granițele s-ar fi dizolvat și sunteți unul pentru celălalt. Poate fi sufletul tău pereche. Contextul astrologic te va stimula să rămâi ancorat în prezent și să te bucuri de această conexiune. Pe de altă parte, te poți simți puțin copleșit de toate sarcinile pe care le ai de îndeplinit. Programul tău este plin și pare să nu mai fie spațiu pentru distracție.

Zodia Fecioară

S-ar putea să simți mai puternic dorința de romantism în această perioadă. Ia în considerare crearea unei atmosfere romantice în dormitorul tău, cu culori delicate, luminițe și imagini romantice. Pregătirea scenei poate ajuta să atragi romantismul în viața ta. Dacă în ultima vreme te-ai simțit copleșit de numeroasele alegeri pe care a trebuit să le faci, este timpul să-ți schimbi perspectiva. Faptul că ai opțiuni îți oferă putere. În loc să te concentrezi pe a face totul perfect, înțelege că dacă o decizie nu a avut rezultatele așteptate, ai capacitatea de a face o altă alegere.

Zodia Balanță

În această perioadă ai ocazia să găsești echilibrul între muncă și viață personală. Pentru a-ți îndeplini sarcinile, ia în considerare să găsești o abordare nouă și distractivă. Transformă-le într-un joc, fă-le împreună cu un prieten sau provoacă-te să le faci într-un timp cât mai scurt. Contextul astrologic te susține să acorzi mai multă atenție prietenilor și activităților sociale, dar este posibil să ai dificultăți în a le încadra în programul tău. Va trebui să faci unele alegeri pentru a face loc lucrurilor pe care vrei cu adevărat să le faci.

Zodia Scorpion

Este o perioadă în care s-ar putea să-ți dorești să aduci mai mult romantism în viața ta. Poți începe chiar cu tine. Ai putea să îți pregătești dimineața un mic dejun special, având grijă să așezi mâncarea în farfurie într-un mod armonios. Îți poți crea o listă cu piese de dragoste. Totodată, florile proaspete în casă pot adăuga o notă romantică. Odată cu aceste schimbări, pot apărea îmbunătățiri și în relația de cuplu. Pe de altă, s-ar putea să te simți frustrat de numărul mare de e-mailuri și mesaje primite care îți cer atenția. Ar putea fi benefic să faci setări care să permită doar mesajelor importante să ajungă la tine.

Zodia Săgetător

Uneori, modelele familiale pot deveni exagerate și pot provoca stres. De asemenea, poate fi dificil să vă ajutați unii pe alții atunci când toți sunteți prinși în aceeași rutină. Este timpul să privești viața dintr-o perspectivă mai luminoasă și să renunți la tiparele care te împiedică să evoluezi. Totodată, este un moment bun să te concentrezi pe a-ți pune ordine în problemele financiare. Acest lucru ar putea implica reevaluarea bugetul și adoptarea unor măsuri care să te împiedice să cheltuiești prea mult.

Zodia Capricorn

Chiar dacă nu îți poți controla gândurile, ai puterea să controlezi modul în care reacționezi la ele. Dacă ai avut multe gânduri negative, ar fi bine să îți iei timp și să te linișești. În loc să presupui că este ceva în neregulă cu tine, ia în considerare că această negativitate provine din surse externe. În ultimele săptămâni sau chiar luni, ai fost distras de diverse întâmplări și nu ai mai acordat atenție obiectivelor tale. Vei avea acum șansa să-ți prioritizezi ambițiile și să te readuci pe drumul cel bun.

Zodia Vărsător

În această săptămână ai toate șansele să te armonizezi cu energia prosperității. Este momentul să privești situația ta financiară dintr-o perspectivă nouă. Banii au propria vibrație și dacă te poți armoniza cu ea, abundența poate curge în viața ta. Poți, de exemplu, să îi pui într-un mod ordonat în portofel, în semn de prețuire și respect. Pe de altă parte, s-ar putea să te simți copleșit de ceva ce trebuie să înveți. Ar putea fi un proiect mare, cum ar fi învățarea unei limbi străine. Cu toate acestea, dacă te concentrezi pe aspectele cele mai importante, cum ar fi că prin asta poți obține un loc de muncă mai bun, s-ar putea să te simți mai entuziasmat să parcurgi acest capitol.

Zodia Pești

Deții o abilitate naturală de a te adapta și de a-ți schimba înfățișarea, stilul de comunicare și emoțiile. Poți utiliza acest talent pentru a crea conexiuni mai profunde cu ceilalți sau pentru a-ți stabili limite sănătoase pentru tine. Pe de altă parte, s-ar putea să te simți copleșit de o situație financiară. Analizează-ți poziția și opțiunile. Amintește-ți că există soluții disponibile chiar dacă nu sunt alegerile preferate. Caută ajutorul și suportul disponibile pentru circumstanțele în care te afli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 80 = 86