TREI DE AUR, UNA DE ARGINT

0
238
Foto: Eduard Ionescu

Performanțe extraordinare obținute de buzoianul Eduard Ionescu la Campionatul European de tennis de masă Under 19. Tânărul și-a adjudecat, duminică seară, titlul europen în proba individuală după ce a câștigat toate cele șase meciuri de pe tablou. În finală, Eduard și-a dominat clar adversarul și s-a impus,cu 4-1.

Buzoianul a câștigat aurul și la dublu-masculin, împreună cu Darius Movileanu. În finală s-au duelat două echipe românești, Andrei Istrate/Iulian Chiriță fiind cea de-a doua pereche a continentului. Cei doi laureați au dominat categoric proba de dublu masculin la Under 19, în cele 6 meciuri disputate impunându-se doar cu 3-0 și 3-1.

Singura probă în care sportivul din Buzău a cunoscut înfrângerea a fost cea de dublu-mixt. Eduard Ionescu a urcat, totuși pe treapta secundă a podiumului, după ce, împreună cu Ioana Sângeorzan, a pierdut finala în favoarea cuplului Elena Zaharia/Darius Movileanu.

Cu trei medalii de aur și una de argint, dar și cu un joc absolut ieșit din comun în proba de simplu, Edi Ionescu poate fi considerat jucătorul turneului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 16 = 24