HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 10-16 IULIE 2023

0
208

Berbec

Modul armonios în care ai ajuns să comunici cu cel de lângă tine este de necontestat. O relație de prietenie are nevoie de un imbold pentru a reuși ca tu și persoana în cauză să vă simțiți la fel de apropiate ca altădată. Modul în care reușești să te împarți între personal și profesional te ține mereu în priză.

Taur

Nu vorbești prea des despre ceea ce simți, dar te aștepți ca cei apropiați să știe ceea ce simți. Este nedrept să ai o astfel de așteptare. Ideile pe care le ai par a fi sustenabile pentru schimbările care au loc la birou. Tot ceea ce trebuie să faci este să preiei inițiativa. Indiferent de contextele în care te vei afla, nu trebuie să adopți întotdeauna o atitudine radicală.

Gemeni

În mintea ta există o bună organizare. Cu toate astea, nu reușești să faci lucrurile așa cum îți dorești. Amâni destul de mult anumiți pași pentru că nu ai energia necesară pentru a-i susține. Lucrurile sunt mult mai ușor de îndeplinit atunci când ai claritate asupra a ceea ce te înconjoară. Lucrează la această claritate!

Rac

Zilele noii săptămâni te vor face să resimți din plin efectul haosului din jurul tău. Capacitatea de a folosi sarcasmul pentru a ascunde tot felul de frustrări sau neajunsuri pare că se întoarce împotriva ta. Începi să fii tot mai dezamăgită de lucrurile care se întâmplă în jurul tău. Alegi din nou să te îndepărtezi de persoanele care nu îți satisfac așteptările.

Leu

Relațiile cu cei dragi pot fi privite ca un adevărat catalizator pentru împlinirea fiecăruia dintre noi. Viața personală prinde culoare odată cu „transformarea” pe care o trăiești la nivel emoțional. Zilele care urmează aduc extrem de multe provocări în toate sectoarele vieții tale. De mult timp așteptai să reintri în joc!

Fecioara

Ai multe lucruri peste care trebuie să treci, pe care trebuie să le integrezi în universul propriu. Această săptămână este cu totul și cu totul provocatoare din punct de vedere emoțional. Acele persoane de care ești legată iremediabil de tot felul de emoții, trec prin momente dificile. Tot ce poți face tu este „să fii”.

Balanta

Câteva relații importante pentru tine îți creează o stare de disconfort pe care îți este dificil să o recunoști. Este posibil să nu mai crezi în ceea ce vă unea odată. Indiferent de ceea ce trăiești în această săptămână, tu vei rămâne în centrul acțiunilor tale. Din acest punct de vedere, îți este clar că nu mai există loc de compromis.

Scorpion

Indiferent de ceea ce urmează să se întâmple în plan profesional, simți că nu ai nici măcar încrederea persoanei iubite. Oscilezi prea mult între tot felul de decizii sau alegeri și acest mod de a fi este obositor pentru cei din preajma ta. Dacă în această perioadă nu te simți în stare să acționezi, acceptă asta! Concentrează-te pe tine!

Sagetator

Ești pregătit întotdeauna pentru lucruri imprevizibile. La birou, în această săptămână agitată, reușești totuși să găsești inspirația de care ai nevoie pentru a finaliza un proiect important pentru tine. Mergi până dincolo de propriile limite atunci când visurile tale se află la mijloc. Cariera este cea mai importantă constantă din viața ta.

Capricorn

Familia trece printr-o perioadă dificilă. Alegi să rămâi alături de cei dragi, deși, din punct de vedere psihic nu mai ai nicio urmă de energie pentru a-i ajuta. Din punct de vedere energetic, acest efort te va solicita mult mai mult decât te așteptai. Ai nevoie să faci lucruri pentru tine care să te ajute să te revitalizezi.

Varsator

Ai grijă la modul în care alegi să îți expui punctul de vedere la birou! Firea explozivă este posibil să îți facă un deserviciu, mai ales atunci când este vorba de obiective profesionale dificil de atins. Săptămână aceasta se va afla sub influența preponderentă a lui Saturn. Chiar dacă emoțional totul pare să fie vraiște în viața ta, la nivel energetic lucrurile vor fi cât se poate de clare.

Pesti

Neajunsurile emoționale pe care încă le trăiești în anumite relații formează o „temelie” importantă pentru procesul de dezvoltare personală în care te afli. Evenimentele care au loc nu te fac decât să crezi din ce în ce mai mult în tot ceea ce reprezintă „eșecul”. Indiferent de furtuna emoțională pe care o resimți, găsești „ancore” de care te agăți pentru a ieși la liman.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 2 =