TOP 6 CELE MAI FRUMOASE PARCURI DE AVENTURA DIN ROMANIA

0
182

Dacă ești în căutarea de aventură și distracție în natură, nu trebuie să ratezi aceste 6 parcuri montane din România, care îți oferă ocazia să te bucuri de trasee prin copaci, tiroliene, escalada, paintball și multe altele. Iată care sunt aceste parcuri și ce activități poți face în fiecare dintre ele:

Escapade Adventure Park din Sinaia

Dacă ai optat pentru cazare într-un hotel Sinaia 4 stele, trebuie să ajungi și la Escapade Adventure Park, un parc de aventură situat la poalele Munților Bucegi, care îți oferă o mulțime de provocări și distracție maximă. Poți parcurge 8 trasee prin copaci, cu diferite grade de dificultate și lungime. De asemenea, poți face tiroliana peste valea Prahovei sau poți admira panorama orașului și a castelului Peleș, dar și escalada, tir cu arcul sau plimbări cu bicicletă. Parcul este deschis pe toată perioada anului și are și o zona de picnic și relaxare.

Club Aventură din Salina Praid

Club Aventură din Salina Praid este singurul parc de aventură dintr-o salina, veche de peste 2000 de ani și situată la 120 de metri în subteran. Este un parc unic în România unde poți să te distrezi pe trasee cu elemente pe stâlpi sau pe roca de sare, să te dai cu tiroliana sau să faci paintball. Parcul este ideal pentru cei care vor să scape de căldură sau de alergii, deoarece aerul din salina este foarte curat și benefic pentru sănătate.

Parc Aventură din Brașov

Cu 16 trasee de dificultate progresivă, potrivite pentru toate vârstele și nivelurile de pregătire, Parc Aventură din Brașov este cel mai mare din Europa de Est. Are și o tiroliana de 300 de metri peste lac de unde poți admira peisajul minunat al munților din jur. De asemenea, poți alege să traversezi poduri de coarda, să escaladezi stânci sau să te plimbi cu bicicletă prin pădure. Parcul este deschis tot anul și are și o zona de picnic și relaxare.

Edenland Park din Balotești

Este un parc de distracție situat la doar 20 de minute de București, care îți oferă o varietate largă de activități în aer liber. Poți să faci echitație, plimbări cu bicicletă, trasee prin copaci, căsuțe în copaci, tir cu arcul, paintball, mini-golf sau escalada. Parcul este deschis zilnic și are și o zona de camping și grătar.

Arsenal Park din Orăștie

Arsenal Park din Orăștie este un parc tematic construit pe teritoriul unei foste fabrici de armament și muniție, care îți oferă o experiență militară autentică. Este locul unde poți să conduci tancuri, mașini blindate sau ATV-uri, să tragi cu arme reale sau airsoft, să faci rapel sau rafting, să te dai cu tiroliana sau să joci paintball. Parcul are și un hotel și un restaurant cu specific militar.

Bălu Park din Harghita Băi

Bălu Park din Harghita Băi este un parc de aventură situat în inima Munților Harghitei, la altitudinea de 1350 de metri. Pe lângă faptul că îți oferă ocazia să te bucuri de frumusețea peisajului montan, poți să faci trasee prin copaci, tiroliana, escalada, tir cu arcul sau plimbare cu bicicletă. De asemenea, poți vizită rezervația naturală a zimbrilor, iar iarnă poți face plimbări cu sania trasă de câini sau cu snowmobilul. Parcul este deschis tot anul și are și o zona de camping și foc de tabăra.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai frumoase parcuri montane din România, care îți oferă posibilitatea să te distrezi și să te relaxezi în același timp. Nu ezită să le vizitezi și să strângi amintiri frumoase în compania familiei sau a prietenilor!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 68 = 70