GLORIA BUZĂU FACE DOUĂ NOI ACHIZIȚII

0
201

Gloria Buzău se află până duminică, 9 iulie, într-un prim stagiu de pregătire centralizat, la Poiana Braşov. Cei 22 de jucători aflaţi sub comanda lui Andrei Prepeliţă, urmează un program specific perioadei de pregătire, una de acumulare fizică. Lotul buzoienilor suferă însă modificări de la o zi la alta.

Ultimii jucători transferați în Crâng sunt bulgarul Diego Ferraresso și grecul Dimitrios Patapis.

Născut la Sao Paolo, în patria fotbalului, dar cu cetățenie bulgară, Diego Ferraresso a deprins tainele fotbalului în țara vecină, la juniorii și copiii lui Litex Lovech. Ulterior, a îmbrăcat tricourile mai multor formații din Bulgaria și nu numai, cum ar fi Litex Lovech, Slavia Sofia, Lokomotiv Plovdiv, Botev Vratsa sau Cracovia. Are în palmares o Cupă a Bulgariei cu Litex (în 2010), un titlu de campion național cu aceeași echipă (în 2009), o cupă a Poloniei cu Cracovia (în 2020) și de asemenea o Supercupă a Poloniei, tot cu echipa alb-roșie (2021).

Celălalt jucător achiziționat de Gloria, grecul Dimitrios Patapis, s-a născut la Patras în 1996 și poate evolua, atât ca fundaş central, cât şi la mijlocul terenului. Este dreptaci și vine de la Apollon Smyrnis, din liga secundă elenă. În sezonul 2022-2023, Patapis a evoluat, în 22 de partide.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

57 + = 63