TRANSFERURI IMPORTANTE LA GLORIA BUZĂU. GALERIE FOTO JUCĂTORI

0
165

Echipa de fotbal Gloria Buzău face alte trei transferuri importante după ce a ratat promovarea în Superliga. Odată instalat antrenorul, clubul din Crâng a și început campania de transferuri de jucători. Prima achiziția a fost Andreas Mihaiu, fost jucător la Dinamo, ultima dată la Chindia Târgoviște.

Recent, Gloria Buzău a semnat un angajament contractual pe durata unui sezon, cu opţiune de prelungire, cu portarul Alexandru Greab. Cu peste 150 de meciuri bifate în primul eşalon al fotbalului românesc, goalkeeper-ul a evoluat de-a lungul carierei pentru Gloria Bistrița, Gaz Metan Mediaș, Concordia Chiajna, Sepsi, FC Argeș şi CS Mioveni.

Echipa buzoiană a mai parafat o achiziție prin aducerea mijlocaşului de 31 de ani, Ionuţ Adrian Şerban. Acesta a evoluat stagiunea trecută la FC Argeş, în Superligă. Gloria Buzău continuă campania de achiziţii şi aduce un fundaş central cu experienţă. Este vorba despre brazilianul Marcus Plínio Diniz Paixão, în vârstă de 35 de ani,.. Noul jucător al Gloriei Buzău a făcut parte din lotul lui AC Milan şi a jucat în Italia la echipe precum Monza, Livorno, Crotone, Parma, Lecce şi Padova. El a mai evoluat în şi în prima ligă din Israel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 88 = 98