INVESTIȚII ÎN VIITORUL ELEVILOR

0
227

Îmbunătățirea educației și a competențelor elevilor, reprezintă un element-cheie al Liceului Tehnologic Economic ,,Elina Matei Basarab” din Rm Sărat. Conducerea unității de învățământ, alături de profesori, s-a implicat în realizarea unor proiecte privind investițiile în digitalizare pentru viitorul elevilor. Astfel, sălile de practică au fost utilate cu aparatură și mobilier de cea mai înaltă calitate și performanță necesare copiilor pentru specializările în alimentație publică dar și în comerț.

Tocmai pentru a face și mai atractiv procesul educațional, în proictele demarate de liceul râmnicean au fost implicați și mulți elevi. Unii dintre ei au avut astfel ocazia să își desfășoare stagii de practică în afara țării, cum ar fi în Italia.

Liceul Tehnologic Economic ,,Elina Matei Basarab” continuă să se modernizeze an de an și vine cu noi oportunități pentru viitorii elevi. Spre exemplu, pentru anul școlar 2023- 2024,  copiii care vor  să obțină o diplomă în  unitatea de învățămănt vor avea ocazia să viziteze o tară europeană, în baza unui schimb de experiență.

Deși Liceul Tehnologic Economic ,,Elina Matei Basarab” din Rm Sărat funcționează într-o clădire veche de peste 100 de ani, unitatea beneficiază de o bibliotecă  utilată cu material didactic, dar și de o sală de sport modernă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =