ALERTĂ TENTATIVĂ DE FRAUDĂ

0
338

Electrica Furnizare anunță existența unei tentative de fraudă prin mijloace de plată electronice. Aceasta constă în transmiterea de notificări către clienții Electrica Furnizare, prin aplicații de mesagerie și/sau SMS, cu privire la deconectarea de la rețeaua de energie electrică pe motiv de neplată, aceștia fiind îndemnați să acceseze un link pentru a plăti soldul restant.

Electrica Furnizare anunță că transmite mesaje de îndemn la plata facturilor doar prin intermediul mesageriei de tip SMS, link-urile de plată transmise către clienți de pe numărul  1874  ducând către o pagină găzduită de site-ul www.electricafurnizare.ro. Mai mult, pentru realizarea plății prin accesarea link-ului ce duce către site-ul companiei, clientul trebuie să parcurgă o etapă de validare prealabilă a datelor de identificare: număr loc de consum, cod client, adresă de e-mail.

Cetățenii care suspectează primirea unor mesaje ce se pot încadra la categoria fraudă prin mijloace de plată electronice, sunt rugați să transmită companiei o informare prin intermediul unui formular unic de contact on-line.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 6 =