CU OCHII-N PATRU…DUPĂ VITEZOMANI

0
211

Polițiștii rutieri sunt cei mai de temut dintre oamenii legii, asta pentru că, de cele mai multe ori, aplică sancțiuni participanților la trafic, fie că vorbim aici de conducătorii auto, dar și de pietoni, bicicliști sau căruțași. În contextul în care ne aflăm deja în perioada concediilor de vară, polițiștii au ieșit, cu efective mărite, pe șoselele de pe raza întregului judeţ, cu scopul declarat de a preveni şi combate principalele cauze generatoare de accidente.

Transportatorii de persoane și de marfă intră și ei în vizorul poliţiştilor buzoieni în această perioadă. Ei vor trage pe dreapta toate autovehiculele care circulă pe drumurile din judeţul Buzău, urmărind astfel legalitatea activităţii de transport.

Recent, poliţiştii rutieri buzoieni au aplicat aproape 340 de amenzi şi au reţinut 55 de permise de conducere ca urmare a abaterilor rutiere constatate.  Totodată, oamenii legii au depistat 210 şoferi vitezomani. Aproape 40 dintre aceştia au devenit pietoni pentru 90, ba chiar 120 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

75 + = 85