OPC BUZĂU: ATENȚIE LA ALIMENTELE CUMPĂRATE!

0
225

Fiți foarte atenți în aceste zile, la produsele pe care le cumpărați din piețe și magazine, pentru masa de Paști. Avertismentul aparține inspectorilor de la Protectia Consumatorilor Buzău, care au organizat, în ultima perioadă, numeroase acţiuni de control având ca scop verificarea calității produselor specifice sărbătorilor pascale, modul de respectare a prevederilor legale referitoare la informarea consumatorilor, precum şi respectarea normelor de transport, depozitare şi comercializare a acestora.

În timpul controalelor, comisarii OPC au depistat numeroase nereguli, în special în ceea ce privește termenul de garanție al alimentelor și condițiile de depozitare ale acestora. Ca urmare, inspectorii OPC Buzău au aplicat amenzi în valoare totală de peste 150.000 lei.

În perioada următoare, comisarii de la Protecția Consumatorilor vor acorda o atenție deosebită soluționării sesizărilor sau reclamațiilor primite din partea buzoienilor, cu preponderentă pentru produsele specifice sărbătorilor pascale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 1 = 6