ZIUA INTERNAȚIONALĂ A IEI, MARCATĂ DE DEPUTATUL AVRĂMESCU LA CHIOJDU

0
211

Președintele PNL Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu a participat cu  ocazia Zilei Universale a Iei la Chiojdu la evenimentul „Purtăm ie cu mândrie!”

Ziua Internațională a Iei a fost o zi minunată de vară în care am avut oportunitatea să mă reîntorc acasă, în aceeași așezare de poveste de care îmi amintesc cu drag și acolo unde am în minte chipul blând al primei mele educatoare, doamna Cornelia Spânu” , a spus deputatul liberal Gabriel Avrămescu.

Evenimentul a fost pregătit de Organizația Femeilor Liberale Buzău  pentru a sărbători portul  tradițional: “Purtăm ie cu mândrie” a avut loc la Casa cu Blazoane din comuna Chiojdu și a fost modul perfect de a sărbători ia noastră românească: prin cântece, prin ateliere creative în care s-au realizat produse cu motive tradiționale și printr-o paradă minunată a costumelor tradiționale. Mulțumesc doamnelor liberale și pentru șansa de a împărtăși un vis și un proiect la care lucrez de ceva timp: acela de a pune pe harta turismului comuna Chiojdu, un loc de vis din județul Buzău, care oferă turiștilor evadarea de care au nevoie, cu un peisaj spectaculos și cu delicatese savuroase. Primul pas care ne va aduce mai aproape de obiectiv: ateliere de reînviere a tradiției la Chiojdu. Ne revedem curând!” a conchis liberalul Gabriel Avrămescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 39 = 45