O NOUĂ FUNCȚIE ÎN APLICAȚIA WHATSAPP

0
250

O recentă funcție a WhatsApp poate dezactiva automat apelurile primite dacă acestea provin de la un număr necunoscut, a anunțat serviciul. Setarea este disponibilă prin accesarea setărilor WhatsApp, alegerea opțiunii”Confidențialitate”, selectarea „Apeluri” și activarea comutatorului „Silence Unknown Callers”.

WhatsApp spune că această funcție va ajuta la „filtrarea spam-ului, a escrocheriilor și a apelurilor de la persoane necunoscute pentru o protecție sporită”.

Atunci când este activată, funcția reduce la tăcere toate semnele de apeluri primite de la numere necunoscute, inclusiv alertele sonore și vizuale din aplicație.

Cu toate acestea, apelurile reduse la tăcere vor apărea în continuare în lista de apeluri recente cu o notă „apelant necunoscut redus la tăcere” lângă ele, în cazul în care doriți să sunați înapoi. Adăugarea acestei funcții vine după ce s-a raportat o creștere a numărului de apeluri spam.

Pe lângă funcția de reducere la tăcere, WhatsApp spune că adaugă și o nouă funcție „Privacy Checkup”, menită să informeze utilizatorii despre opțiunile de confidențialitate și securitate pe care le oferă WhatsApp, pas cu pas.

Checkup-ul acoperă mai multe categorii, inclusiv permiterea utilizatorilor să aleagă cine îi poate contacta și adăugarea de securitate suplimentară la contul lor, cum ar fi verificarea în doi pași sau solicitarea autentificării biometrice pentru a deschide aplicația.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 28 = 38