MAI MULTE LOCALITĂȚI BUZOIENE, AFECTATE DE FURTUNĂ

0
163

Vremea capricioasă a provocat miercuri, serioase probleme în unele localități din județul Buzău. În zona Valea Slănicului, din comuna Beceni, o ploaie de doar câteva minute, însoțită și de grindină, a provocat pagube în grădinile oamenilor. Și vântul a creat serioase probleme. Potopul a fost filmat de către unii oameni din mai multe localități din județ, iar imaginile au fost postate pe rețelele de socializare.

O  cantitate mare de precipitații a  căzut într-un timp foarte scurt. Câțiva copaci au fost doborâți de vântul puternic, unii dintre ei blocând traficul rutier. Alți pomi au căzut peste firele de curent electric, iar mai multe gospodării din Gura Dimienii, Vintilă Vodă, Mânzălești și Lopătari au rămas fără electricitate, o perioadă de timp. În zonele afectate au intervenit echipajele de la Electrica.

Tot ieri, din cauza cantității mari de precipitații căzută într-un timp foarte scurt, o trecere la nivel cu calea ferată din Vadu Pașii a fost acoperită de apă. Nici municipiul Buzău nu a scăpat de furtună. În unele zone din oraș, anumite porțiuni de drum erau inundate. Încă de la finele săptămânii trecute, vremea a fost capricioasă în întreg județul Buzău. O ploaie abundentă însoțită de grindina cât oul de porumbel a făcut prăpăd în culturile oamenilor din Năeni, Ulmeni și Clondiru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

36 + = 40