ANDREI PREPELIȚĂ, NOUL ANTRENOR AL GLORIEI

0
192
Andrei Prepelita reactioneaza in meciul de fotbal dintre FC Arges si FC Voluntari, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti, vineri 14 octombrie 2022. Bucuresti *** Andrei Prepelita reacts in the football match between FC Arges and FC Voluntari, counting for the Superbet Superliga, held at the Nicolae Dobrin Stadium in Pitesti, Friday October 14, 2022 Bucharest Copyright: xRazvanxPasarica/SPORTxPICTURESx

Andrei Prepeliță, în vârstă de 37 de ani, este noul antrenor al echipei Gloria Buzău. Cele două părți au ajuns la un acord și au semnat marți, contractul. Gratulat cu porecla „Harry Potter”, prin prisma look-ului, tânărul antrenor a semnat contractul cu gruparea din Crâng,  pentru un sezon, dar, în funcție de performanțe, acesta poate fi prelungit automat cu încă unul.

Prepeliță are ca obiectiv promovarea echipei din Crâng în SuperLigă, la finalul sezonului 2023-2024. Noul antrenor al Gloriei nu va avea o misiune ușoară, pentru că va trebui să formeze un lot aproape de la zero. Și asta pentru că puțini jucători mai au contract cu Gloria Buzău.

Potrivit unor surse din cadrul clubului buzoian, noul antrenor are în vedere formarea unei echipe cu o serie de fotbaliști de la echipele din Superligă, dar și de la cluburi din campionatele de peste hotare. Andrei Prepeliță va fi la prima sa experiență ca antrenor principal, cel puțin în acte. El a mai fost antrenor principal la FC Argeș, în prima ligă, însă deoarece nu avea licența necesară nu putea figura oficial cu această funcție. Prepeliță are Licența A, cea necesară pentru antrenorii principali din Liga 2. Gloria Buzău a încheiat sezonul recent al Ligii 2 pe locul 5 în play-off.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 5 =