HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 19 – 25 IUNIE 2023

0
205

Zodia Berbec

Săptămâna asta forța ta creativă va fi la cote maxime. Ai putea fi captivat de artă sau inspirat de muzică. S-ar putea ca un cântec să îți rămână în minte și să îl fredonezi zile în șir. De asemenea, te poți apuca chiar tu de desenat sau de compus o melodie. Este un moment perfect pentru a te înscrie la un curs de pictură sau de fotografie. Totodată, unele dintre planurile tale financiare se conturează și promit mult. Este însă extrem de important să rămâi concentrat pe propriile tale obiective și obiceiuri legate de finanțe. Evită să-ți asumi responsabilitățile altor persoane, în special când vine vorba de cheltuieli. Distracțiile sunt pretutindeni.

Zodia Taur

În mod obișnuit ai o abordare foarte practică, dar uneori energia prosperității poate fi stimulată prin metode spirituale. Astrele te îndeamnă să îmbrățișezi mentalitatea abundenței. Fii recunoscător pentru tot ceea ce ai realizat până acum. S-ar putea să adaugi câteva remedii feng shui pentru a atrage energia banilor. Totodată, grupul tău social s-ar putea extinde. Cineva te-ar putea prezenta unora dintre prietenii săi. De asemenea, poți să întâlnești persoane interesante la un curs sau pe rețelele de socializare. Este un moment bun să fii sociabil și să accepți o invitație la o petrecere.

Zodia Gemeni

Săptămâna asta energia ta nu are limite. S-ar putea să îți dorești să te trezești de la primele ore ale dimineții pentru a alerga sau pentru a face un mic dejun delicios. Pare că va trebui să te împarți în mai multe direcții cu activitățile pe care vrei să le faci și oamenii pe care vrei să-i vezi. Fii atent la semnele care îți sunt transmise în această perioadă. Universul îți poate șopti mesaje despre direcția vieții tale și dragoste.

Zodia Rac

Contextul astrologic își amplifică inspirația și poți avea tot felul de idei fantastice. Ar fi bine să îți iei un jurnal și să notezi unele dintre gândurile tale. Este momentul să începi un nou capitol în viața ta, să faci ceea ce îți place sau să îți ușurezi munca. Astrele te încurajează să iei în calcul toate posibilitățile. Succesul este mult mai aproape decât credeai. Va fi activat și sectorul prietenilor. Este un moment bun pentru a cunoaște oameni care îți împărtășesc interesele sau au aceeași meserie ca și tine. Întâlnirile de afaceri, grupurile alături de care să te bucuri de pasiunile tale sau acțiunile caritabile sunt foarte benefice pentru tine. Ai putea întâlni pe cineva alături de care să dezvolți o idee de afaceri sau un proiect care ar putea fi de succes și v-ar putea aduce recunoaștere amândurora.

Zodia Leu

Chiar dacă ai în mod obișnuit multe idei bune, acum ai putea veni cu ceva extraordinar. Poți găsi o soluție ingenioasă la o problemă. Ar putea fi ceva demn de a fi brevetat. De asemenea, este posibil să poți construi o afacere în jurul acestei idei. S-ar putea să ai o oportunitate de muncă sau de afaceri care ar trebui valorificată. Ți se poate oferi o promovare sau o funcție superioară într-un alt departament. O persoană influentă te-ar putea invita să te alături echipei ei. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, aceasta este o perioadă excelentă pentru a trimite CV-ul tău sau pentru a programa un interviu.

Zodia Fecioară

S-ar putea să simți că ai ieșit brusc din umbră. Munca pe care o faci va fi observată. Poți câștiga un premiu sau poți primi o altă formă de recunoaștere. Totodată, numărul admiratorilor de pe rețelele de socializare ar putea crește impresionant. Este o perioadă bună și pentru a învăța lucruri noi. Poți lua în considerare să urmezi un curs care să te ajute să îți extinzi cunoștințele în domeniul financiar, psihologie, sociologie. De asemenea, s-ar putea să te intereseze un curs video care duce la obținerea unei certificări.

Zodia Balanță

În această săptămână magia este pretutindeni în jurul tău. Poți integra mai mult din credința ta în viața de zi cu zi. Poți împleti spiritualitatea cu rutina ta. S-ar putea să ai convingerea că o curățenie temeinică în casă poate îndepărta negativitatea sau că ar fi bine să adaugi ierburi în mâncare pentru proprietățile lor medicinale. De asemenea, s-ar putea să aprinzi o lumânare dimineața și să-ți pui o dorință. Vei avea și o oportunitate de a obține resursele de care ai nevoie pentru un proiect interesant. Poți primi vestea că ți se acordă un credit bancar. De asemenea, un membru al familiei îți poate trimite banii de care ai nevoie. Totodată, este posibil să lucrezi cu o echipă nouă sau cu un alt șef.

Zodia Scorpion

În această perioadă ar trebui să fii atent la semnele pe care ți le transmite Universul. Lucrurile care ți se întâmplă la nivel fizic pot avea în spate un mesaj spiritual. Ceva care îți alunecă printre degete ar putea indica nevoia de a renunța la o situație. O ușă închisă poate fi un semn că trebuie să cauți în altă parte. Este posibil să îți dorești să discuți cu partenerul de viață despre viitor în termeni foarte serioși și practici. Poate fi vorba despre o casă pe care să o luați împreună. Caută experiențe noi pline de bucurie și distracție și ai putea găsi pe cineva alături de care să începi o nouă poveste de iubire.

Zodia Săgetător

Ai toate șansele să te împrietenești cu oameni minunați în această săptămână. Dacă vrei să întâlnești un posibil partener de cuplu, ar fi bine să vizualizezi cum energia ta atrage acea persoană către tine. Ai putea aprinde o lumânare pentru a-i arăta Universului că ești pregătit. Dacă deja te afli într-o relație de iubire, poți avea o seară foarte romantică. Va fi activă și casa ta a muncii și a rutinei. Indiferent cât de lungă este lista ta de lucruri de făcut în această perioadă, poți realiza multe. Îți vei bifa activitățile cu mult entuziasm. Acesta este un moment bun să te ocupi de sarcinile dificile, deoarece te vei bucura de mai multă energie și le poți rezolva cu mai multă ușurință.

Zodia Capricorn

Te poți simți mai bine prin meditație, medicină alternativă sau prin trăirea unei vieți mai pașnice. Este posibil să te simți atras de practicile spirituale și să îți dorești să încetinești ritmul. Săptămâna asta este posibil să descoperi informații care să te ghideze către o viață mai sănătoasă. Foarte bine aspectat va fi și sectorul romantismului și al entuziasmului. Comunicarea se poate îmbunătăți considerabil în cuplu. Ai putea să îi trimiți mesaje romantice partenerului tău de viață. De asemenea, sunt șanse ca tu să fii cel care are parte de o surpriză frumoasă din partea persoanei iubite.

Zodia Vărsător

Visurile tale ar putea deveni realitate în această săptămână. Dacă te afli într-o relație de cuplu, este momentul să discuți despre ceea ce te-ar face fericit. Poți accesa resurse importante. Dacă ești în căutarea iubirii, trimite-ți dorințele în Univers și vizualizează cum dragostea vine la tine. Totodată, ai putea găsi sprijin din partea familiei tale. Lucrurile de care ai nevoie din punct de vedere emoțional și fizic pot fi oferite de diferiți membri ai familiei. Poți primi o îmbrățișare sau cineva îți poate împrumuta mașina. De asemenea, ai putea primi sfaturi utile și încurajări, la fel de bine cum ai putea primi cadou niște bani.

Zodia Pești

În această săptămână ești mai conectat cu cei din jurul tău. Îți poți consolida legătura cu un membru al familiei. Apariția unui copil ar putea să te apropie mai mult de unele rude. Este posibil să îți dorești să petreci mai mult timp cu un verișor sau cu o mătușă. Ai putea afla ceva despre părinții tăi care să îți crească respectul pe care îl ai pentru ei. Va fi bine aspectată și casa comunicării. Ai putea primi multe e-mailuri, iar în acel val de mesaje ar putea exista o oportunitate. Examinează-le cu atenție și pe cele primite în ultima perioadă, poate ți-a scăpat ceva. Ai putea descoperi că cineva important așteaptă răspunsul tău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 19 = 20