VALI MUNTEANU SE DESPARTE DE GLORIA BUZĂU

0
180

Gloria Buzău se desparte de un jucător. Este vorba despre Vali Munteanu, care a anunțat, deja, pe pagina personală de Facebook, că nu va mai continua din sezonul viitor la gruparea din Crâng.

Mijlocașul de 33 de ani, născut la Galați, a evoluat în două rânduri la formația buzoiană, fiind înregimentat pentru prima dată în 2019, atunci când era adus de la Dunărea Călărași. Evoluțiile sale în banda dreaptă au fost foarte apreciate de publicul buzoian, Vali Munteanu a bifat 21 dintre cele 23 de partide disputate de Gloria în liga secundă și și-a trecut în cont 9 goluri, dar și câteva pase decisive.

Din păcate, a doua sa venire la Buzău nu a mai fost așa de fericită. După două experiențe la FCU Craiova 1948 și CSM Reșița, Vali Munteanu a avut doar 19 prezențe în echipa Gloriei, un singur gol și nicio pasă decisivă. Recent, accidentat sau ieșit din vederile lui Adrian Mihalcea, mijlocașul a lipsit la trei din ultimele patru partide ale Buzăului, bifând doar șase minute, cu Dinamo București.

Munteanu a mai jucat pentru Dunărea Galați, Poiana Câmpina, Concordia Chiajna, Farul și Pandurii Târgu Jiu. Fotbalistul are peste 60 de meciuri la nivelul primului eșalon, iar în liga secundă peste 150.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 1 =