HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 15 – 21 MAI 2023

0
226

Zodia Berbec

În această săptămână, poți descoperi o hartă a comorii. Energia ta ar putea fi mai scăzută în această perioadă și va trebui să îți planifici programul în consecință. Amână treburile care mai pot aștepta și ia-ți timp pentru îngrijirea personală. Este un moment bun pentru a face un masaj, pentru a te bucura de un tratament la spa sau pentru a sta într-o saună fierbinte. Totodată, sectorul financiar poate fi foarte bine aspectat. Poți avea noi oportunități de a-ți crește veniturile pe termen lung. De asemenea, este posibil să reușești să îți achiți datoriile. Este important să crezi în tine, să îți urmezi visurile și să dai credit ideilor tale creative.

Zodia Taur

Este o săptămână în care trebuie să fii precaut pentru că pot apărea erori de comunicare ce te pot duce pe un drum greșit. Poți rata un mesaj în care să fii anunțat că s-a schimbat locul sau ora unei întâlniri sau poți merge la o adresă greșită. O eroare cât de mică îți poate da planurile peste cap. Verifică de două ori orice informații sau date primești. Pe de altă parte, zilele acestea poți părea mai încrezător în forțele proprii. Pot apărea oportunități pentru proiecte de amploare. Este un moment bun să mergi mai departe cu ceva ce nu ai mai făcut niciodată.

Zodia Gemeni

În această săptămână, primești o mână de ajutor din partea Universului. Contextul astrologic îți va activa sectorul financiar și s-ar putea să nu ai limite la cheltuieli. În timp ce este perfect în regulă să îți cumperi un mic cadou pentru tine, la investițiile majore ar trebui să ai mare grijă, în special dacă nu te mai poți răzgândi asupra deciziei. Totodată, este foarte bine aspectat sectorul spiritual. Te bucuri de protecție divină și vei avea șansa să elimini blocajele care te împiedică să evoluezi. Norocul este de partea ta și acum poți vedea cu mai multă claritate că ceea ți se întâmplă nu este o simplă coincidență, ci ești ghidat de o forță superioară.

Zodia Rac

S-ar putea să primești mai mult ajutor decât de obicei. Ascultă-ți intuiția pentru că este foarte precisă în această perioadă. Este posibil să îți dai seama ce gândesc și nu spun oamenii. De asemenea, ai putea ști și ce va urma. Acesta este un bun moment să îți îmbunătățești abilitățile de a vedea dincolo de evidențe și să lucrezi mai mult cu latura ta mistică. Totodată, poți cunoaște oameni noi, care se pot dovedi a fi persoane cu influență. Este un moment bun să socializezi, să ieși din casă, să te bucuri de ceea ce viața îți scoate în cale.

Zodia Leu

În această perioadă vei fi plin de energie și poți atrage lucruri pozitive în viața ta. Este o idee bună să încerci să te conectezi cu Universul prin practici spirituale și să te bucuri de toată susținerea pe care ți-o oferă. S-ar putea să ajungi la conștientizări extrem de importante despre modul în care funcționează, dar și despre tine însuți. De asemenea, contextul astrologic îți poate aduce mari oportunități în carieră, dar s-ar putea să fii nevoit să îți schimbi locul de muncă. Șansa este de partea ta și poate fi vorba chiar de o schimbare a domeniului în care activezi.

Zodia Fecioară

În această săptămână, drumul pe care trebuie să mergi este clar. Astrele te îndeamnă să îți faci timp pentru activități de voluntariat. Implicarea ta poate face diferența, indiferent cărei cauze alegi să te dedici. Este posibil să te simți motivat să faci planuri pentru o călătorie foarte importantă pentru tine. Poți merge la o conferință sau poți alege să vizitezi un loc exotic. Ai multe opțiuni. Este, de asemenea, un moment perfect pentru a-ți revizui întreagă viață și pentru a decide ce visuri vrei să urmezi și încotro vrei să te îndrepți.

Zodia Balanță

Ai șanse foarte mari să ajungi departe. Se poate ivi ocazia să te afirmi în mod public, iar mesajul tău să ajungă la foarte multă lume. Este posibil ca postările tale de pe rețelele de socializare să fie mai populare sau cineva important să remarce ce ai scris și să îți propună un interviu. Opiniile tale pot fi extrem de apreciate și lăudate. Tot acest contex îți poate amplifica ambiția.Viitorul pare luminos, iar tu poți fi pregătit să lupți pentru a-ți îndeplini obiectivele. S-ar putea să crezi că dacă poți face totul suficient de repede, îți poți depăși fricile și nesiguranțele. Este suficient să te gândește la realizările tale din trecut. Acest lucru te va ajuta să crezi în tine însuți.

Zodia Scorpion

În această săptămână vei avea ocazia să creezi ceva frumos. Este un moment bun pentru a lua în considerare o călătorie mai lungă, la care ai visat toată viața. Dacă ai în minte un loc anume în care ți-ai dorit mereu să ajungi, s-ar putea ca șansa pe care o așteptai să apară. Poți primi o invitație sau poți face rost de tot ce ai nevoie pentru a pleca în aventura vieții tale. De asemenea, contextul astrologic îți va oferi șansa de a relua legătura cu un prieten de care te-ai îndepărtat în trecut pentru că ți-a rănit sentimentele. Acum vă puteți rezolva diferențele. Dacă este vorba despre un fost partener de cuplu, există posibilitatea ca focul iubirii să se reaprindă.

Zodia Săgetător

Poți primi un sfat despre investiții de la o sursă prietenoasă. Ar trebui însă să fii sceptic în legătură cu orice pare prea bun să fie adevărat. Chiar dacă veștile vin de la o sursă sigură, acesta nu este un moment bun să pariezi totul. Poți profita de ocazie pentru a te concentra să revii la o rutină sănătoasă. Acest lucru ar putea include o revizuire completă a dietei tale. Ar fi bine să arunci orice alimente sunt considerate nesănătoase pentru a nu mai fi tentat.

Zodia Capricorn

Săptămâna asta te poți lăsa învăluit de o energie foarte romantică. Vei avea oportunitatea să te conectezi cu persoana iubită pentru câteva momente magice. Te poți gândi la o surpriză, cum ar fi o escapadă într-un loc care are o semnificație specială pentru voi. Dacă ești nevoit să muncești și nu poți pleca, ia în considerare să îți surprinzi partenerul de viață cu gesturi mici, dar romantice. Totodată, este o perioadă în care s-ar putea să te simți motivat să te exprimi într-un mod foarte personal, care reflectă ceea ce simți cu adevărat.

Zodia Vărsător

Este o perioadă în care poți transforma o activitate banală în ceva mult mai complicat. Ai putea începe cu ceva simplu, cum ar fi curățarea unui dulap. Apoi ai putea să decizi că vrei să îi vopsești în alb pentru a-l lumina. Apoi este posibil să vrei să pui și o hârtie de raft, pe care nu o ai, așa că trebuie să mergi la magazin să o cumperi. Atenție, pentru că de fapt ai putea să te plimbi fără un scop anume. Pe de altă parte, s-ar putea să apară unele schimbări majore în familie. Te poți muta cu persoana iubită sau poți lua în considerare adunarea rudelor pentru o reuniune de familie. Se întâmplă multe, iar mulți oameni se vor baza pe tine pentru a organiza totul.

Zodia Pești

În această săptămână, s-ar putea să încerci un nou drum. Sectorul iubirii va fi foarte bine aspectat și te vei bucura de romantism și pasiune în cuplu. Este momentul perfect pentru activități în doi, conversații de suflet și amintiri frumoase. Dacă ești fericit singur, poți totuși să te dedici lecturii unei cărți romantice sau vizionarea unui film romantic. Totodată, este o perioadă în care contextul astrologic îți va amplifica dexteritatea. Poți profita de acest aspect pentru a învăța să faci lucruri noi, care țin de coordonare. Poți învăța, de exemplu, să arunci cu arcul, să mergi pe bicicletă, să călărești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 5 = 9