CSM RÂMNICU SĂRAT, CALIFICATĂ LA BARAJ

0
247

Victorie la scor pentru CSM Râmnicu Sărat, în derby-ul seriei a 2- a din Liga a 3-a, succes care duce Olimpia, matematic, la baraj! Râmnicenii s-au impus cu 4-0, pe teren propriu, în fața celor de la Metalul Buzău, într-un meci tranșat încă de la pauză, când tabela arăta 3-0. Pentru CSM Rm. Sărat au înscris Constantinescu, Roman, Ignat și Burlacu, jucători care au încheiat, astfel, seria nefastă prin care trecuseră galben-albaștrii.

În urma victoriei de vineri seară, Râmnicul este matematic la baraj, singura enigmă în seria a 2-a fiind reprezentată de echipa care va ocupa prima poziție. Metalul Buzău și-a asigurat calificarea la baraj încă din etapa trecută, astfel că cel puțin play-off-ul se încheie fericit pentru microbiștii buzoieni.

Etapa viitoare, ultima, Metalul joacă acasă cu Aerostar Bacău, iar CSM Râmnicu Sărat ia drumul Galațiului, pentru meciul cu Unirea Braniștea. În urma rezultatelor, se va stabili și laureata seriei, dar și cu ce echipe din seria întâi vor juca echipele buzoiene la baraj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

75 + = 76