ÎNFRÂNGERE ACASĂ PENTRU SCM GLORIA BUZĂU

0
187

Rocadă, între SCM Gloria Buzău și Dunărea Brăila, în clasamentul Ligii Naționale de handbal feminin. După partida de duminică seară, de la Buzău, Dunărea a trecut pe locul 4 și are, în principiu, un program mai ușor, ca să rămână în careul de ași.

Meciul de duminică a fost controlat de oaspete, care au  condus de la primul până la ultimul fluier. În prima repriză, Gloria s-a apropiat doar de trei ori la un gol de Dunărea. În rest, un joc cu multe ratări, dar și cu două aruncări de la șapte metri ratate în prima repriză. La pauză, realitatea din teren s-a transpus și pe tabelă, brăilencele conducând cu cinci goluri: 13 la 8.

În a doua parte, Gloria a început să micșoreze treptat din ecart, oferindu-le fanilor speranța unui final fericit. Cu zece minute înainte de final, buzoiencele mai aveau de recuperat trei goluri, însă, din nou, au ratat nepermis de mult. Ultimele momente ale meciului au fost gestionate înțelept de oaspete, prin atacuri  duse la limita timpului regulamentar și faulturi repetate la linia de nouă metri. S-a încheiat 21-19, pentru brăilence, care sunt favorite să termine sezonul pe poziția a 4-a.

Pentru a fi sigure de locul 5 și de o prezență în cupele europene, handbalistele de la Gloria Buzău trebuie să învingă etapa următoare, în deplasarea de la Mioveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 45 = 54