PREGĂTIRI PENTRU „NOAPTEA MUZEELOR” LA BUZĂU

0
215

Muzeul Județean Buzău se pregătește pentru „Noaptea Muzeelor Europene”, eveniment care va avea loc pe 13 mai, între orele 19.00 și 00.30.

Anul acesta, Ambasada Republicii Populare Chineze în România va fi prezentă la evenimentul de la Buzău cu o expoziție dedicată costumelor tradiționale ale grupurilor etnice de pe teritoriul Chinei. La vernisaj va fi prezent și Ambasadorul Republicii Populare Chineze în România. De asemenea, pe 13 mai, vor avea loc și alte vernisaje ale unor expoziții temporare de artă, foto-video, dar și cea permanentă de numismatică, recent modernizată, care va fi redeschisă cu acest prilej.

Muzeul Județean Buzău va avea porțile deschise la sediul central, la Muzeul de Etnografie ”Vergu Mănăilă” și la Muzeul Chihlimbarului de la Colți. Vizitatorii au acces liber la activitățile programate și pot vizita gratuit și colecțiile de bază.

Anul acesta, conducerea Muzeului Județean estimează că cele trei muzee deschise în noaptea de 13 spre 14 mai își vor deschide porțile pentru cel puțin 2.500 – 3.000 de vizitatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 43 = 49