PLAN ROȘU DE INTERVENȚIE ÎN JUDEȚUL BUZĂU! UN AUTOCAR CU 32 DE PERSOANE S-A RĂSTURNAT PE DN2 E85

0
204

 

Actualizare 3: În urma accidentului de ieri, de la iesirea din Rm Sărat spre Focșani, au fost rănite, în total 15 persoane. Inițial, 10 dintre victime au fost transportate la SJU Buzău, însă ulterior au mai fost aduse încă 5,de la spitalul din  RM. Sarat. Majoritatea victimelor au suferit multiple traumatisme la nivelul membrelor superioare si inferioare, a toracelui, coloanei cervicale, mandibulei.

Dintre cei 15 pacienti, doi au fost externați, cu recomandari medicale. Din cauza numărului mare de victime, conducerea SJU a decis sa cheme de acasă 13 medici din următoarele specialități: radiologie, ortopedie, neurologie, O.R.L., U.P.U.-SMURD, Chirurgie Generală, Chirurgie Plastică.

 

Actualizare 2:

Traficul pe DN 2 E 85 s-a reluat după ora 18.00 și se circulă controlat, în ambele sensuri.

Actualizare 1:

In autocar erau muncitori din judetul Buzau, cei mai multi din zona Ramnicului, care lucreaza la o fabrica de confectii din Focsani . 2 victime au fost preluate de o salvare de la SAJ Suceava, care era in tranzit si care a oprit la locul accidentului.

8 persoane au fost duse la spitalul din Ramnicu Sarat, 12 la UPU Buzau si alte  2 la UPU  Focsani. Toate persoanele sunt constiente , inclusiv soferul. In total sunt 22 de raniti, din cele 32 de persoane care se aflau in autocar.

Evenimentul este in dinamica

Stire initiala:

A fost activat  Planul  Roșu de Intervenție în județul Buzău.

Cu puțin timp în urmă, pe DN2E85, la ieșire din municipiul Râmnicu Sărat către Focșani, un autocar cu 32 de persoane  la bord s-a răsturnat în afară părții carosabile. Din primele date 10 persoane  necesită îngrijiri medicale, iar șoferul este încarcerat.  Nu sunt persoane decedate

ISU Buzău a trimis 5 ambulanțe Smurd, o autospecială pentru salvare victime multiple și 2 autospeciale cu apă și spumă pentru stingerea incendiilor.Alte 11ambulante SAJ au fost trimise la locul accidentului Vom reveni cu detalii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 6 =