UN EGAL NEFOLOSITOR

0
175

Gloria Buzău este tot mai departe de promovarea directă, după ce a remizat luni, pe teren propriu cu Dinamo, 2 la 2. Buzoienii au deschis scorul devreme, în minutul 9, după o lovitură liberă de la 30 de metri executată de Blejdea care l-a surprins greșit poziționat pe portarul dinamovist. Gloria a majorat diferența cinci minute mai târziu, prin Boiciuc. Moldoveanul a reluat fără marcaj din șase metri, la capătul unei lovituri de colț. Dinamo nu a cedat și a revenit în joc repede, tot după un corner. Larrucea a câștigat duelul aerian cu Ariel Lopez, reluând cu capul, fără opoziție din partea postarului Gloriei.

După pauză, dinamoviștii au primit extrem de ușor un penalty, iar Bani a transformat restabilind egalitatea. Până la final, niciuna dintre echipe n-a mai reușit să marcheze, Gloria și Dinamo încheind la egalitate un meci tensionat. Rezultatul le dezavantajează pe ambele, întrucât atât Buzăul, cât și Dinamo, pierd câte două puncte în cursa către promovare.

Gloria Buzău are 38 de puncte și rămâne pe locul 5 în play-off-ul Ligii 2, iar Dinamo se menține pe poziția a 4-a, cu 39 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 3 =